8 fakti par SKORPIONA zvaigznājā dzimušām sievietēm

Sieviete – Skorpions patiešām ir neatvairāma, jo spēj piesaistīt daudzu vīriešu uzmanību ar skatienu vien! 

1. Sievietei Skorpionam ir dziļš un mistisks skaistums, un viņu caururbjošais skatiens varētu apburt vīrieti tā, ka viņš pat nesaprastu, kas īsti ir noticis.

2. Nedomājiet, ka jums viegli izdosies apmuļķot Skorpionu, domādami, ka viņas nesapratīs, kas patiesībā paslēpts zem jūsu sacītā komplimenta. Viņas sniegs jums caururbjošu skatienu, kas ļaus viņai uzreiz saprast jūsu sacītā patiesos iemeslus.

3. Skorpionu sievietes pēc dabas ir lepnas un iedomīgas, viņām ļoti patīk izrādīties un parādīt visiem savu daiļumu. Viņas var iztēloties, ka ir mazs, neaizsargāts kaķēns, taču neļaujiet viņu ārienei jūs apmuļķot.

4. Nav neviena cita zodiaka zīme, kas ir tik liela fūrija, kāda ir Skorpionu sieviete, kad zaudējusi savaldīšanos. Viņas eksplodē kā vulkāns. Viņas nav tas sieviešu tips, kas spēj izjust mērus, ja viņas neuztver nopietni brīdī, kad viņas zaudē savaldīšanos.

Lasi arī: Stiprāko un neatkarīgāko sieviešu horoskops – vai tu esi šajā TOP5?

5. Sievietes Skorpioni ir ļoti aizdomīgas pat tad, kad viņām nav par ko būt aizdomīgām. Tādēļ noteikti nekad neatstājiet neapslēptus pavedienus, jo jūs pamodināsiet viņā īstu velnu. Šīs sievietes pavisam vienkārši var aizmirst visu labo, ko esat viņas labā darījuši, bet viņas neaizmirsīs vienu vienīgu pāri darījumu visu savu atlikušo mūžu.

6. Viņas ir greizsirdīgas un apmātas, taču nevēlas, lai kāds cits viņas kontrolētu. Vēl viena ne visai laba viņas personības šķautne – viņas ļoti bieži atsakās pieņemt jebkuru citu skatu punktu, ja vien tas nav viņu pašu.

7. Sievietēm Skorpioniem ļoti patīk vara, turklāt varas dēļ viņas var ļoti daudz ko upurēt. No otras puses, viņas ciest nevar vājus cilvēkus, tādēļ nejūtas labi to cilvēku klātbūtnē, kuri ar savu personību nav pelnījuši viņu uzmanību.

8. Vīrietī viņas meklē spēku, mērķtiecību un gana lielu drosmi, lai vīrietis varētu viņu aizstāvēt. Tāpat viņām vajag kādu, kas liks viņām justies lepnām (Skorpionu sievietēm ļoti patīk vīrieši Vērši).

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru