15. decembra dienas horoskops – piesargies no neuzticamiem cilvēkiem!

 

Noskaidro, kas šodien sagaida katru zodiaka zīmi! Vai tas ir kas labs, vai slikts? Viss atkarīgs no zvaigžņu stāvokļa!

Esošais zvaigžņu stāvoklis daudz ko var pateikt par tavu šīs dienas situāciju. Noskaidro, kāda tev būs šī diena!

AUNS Labs nenotiek uzreiz, nāksies par to pacīnīties. Būs nevaldāmas alkas pēc notikumiem, kas gaidāmi, bet visam savs laiks – visu palēnām.

VĒRSIS Liksies, ka esi labāks par visiem, tomēr iedomībai šeit nebūs vietas. Izturies pret citiem tā, kā viņi izturas pret tevi – pamanīsi pārmaiņas.

DVĪŅI Šodien gribēsies līst citu darīšanās, tomēr no tā pamatīgi jāatturas, citādāk nāksies ļoti skaidroties. Tev šodien jāietur neitrāla pozīcija.

VĒZIS Diena jauniem sākumiem un plānu kalšanai. Ir biznesa plāns, sēdies un domā, kā to īstenot. Informācija plūdīs no visām pusēm, kas vēlāk ļoti noderēs.

Lasi arī: Mīlestības horoskops decembrim – kas tevi sagaida šajā mēnesī?

LAUVA Esi atklāts pret draugiem, citādāk vari iemantot drīzāk ienaidniekus. Ja pats sev atzīsi to, ko jūti un kas notiek tavā dzīvē, paliks mazliet vieglāk.

JAUNAVA Lai arī nebūs tas labākais garastāvoklis, mazie prieciņi dienu padarīs labu. Ja gribi pieņemt kādu lēmumu, apspried to ar visām iesaistītajām pusēm!

SVARI Ja necienīsi citus cilvēkus, viņi tāpat attieksies pret tevi. Šodien īsti nebūsi savā ādā, bet līdzcilvēki palīdzēs tev šo dienu pārciest.

SKORPIONS Cilvēki, kuri centīsies ar tevi ielaisties darba attiecībās, nebūs uzticami – piesargies! Pirms rīkojies, pārliecināties, vai esi savācis vajadzīgos faktus.

Lasi vēl: Nopietnas attiecības vai romāns? Kas katru zodiaka zīmi sagaida 2018. gadā? 

STRĒLNIEKS Šodien ideāli būtu pārkārtot savu vidi – pārbīdīt mēbeles, nopirkt jaunas dekorācijas – kaut kas ir jāmaina. Tas arī atgriezīs tavu dvēseles mieru.

MEŽĀZIS Visu citu lietas šķitīs daudz vilinošākas par savām. Nevajag skaust, jo tas var atnest nelaimi otram. Esi tu pats, nevajag censties līdzināties.

ŪDENSVĪRS Labas lietas nenotiks uzreiz, būs jāpagaida, līdz atvērsies tavi laimes vārti. Ir vērts pakavēties atmiņās, tā varēsi uzkrāt spēkus.

ZIVIS Iztēlojies sevi tajā vietā, kur vēlies būt – tad arī tur būs iespēja nokļūt. Negatīvās domas šodien materializēsies, tādēļ no tām izvairies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru