8 fakti par MEŽĀŽA zvaigznājā dzimušām sievietēm

Sieviete – Mežāzis pavisam noteikti nebaidās no darba, izaicinājumiem un grūtībām. Viņa vairākus darbus spēj paveikt vienlaicīgi, turklāt par to nemaz nesūdzēties!

1. Mežāža sievietes parasti daudz un rūpīgi strādā, plāno nākotni un nebaidās no smaga darba – kamēr vien šāds darbs spēj viņas pienācīgi finansiāli nodrošināt.

2. Ja viņas kaut ko vēlas, tad iet un dabū to. Dzīvē ir tikai pāris lietas, kuras viņas nevar sasniegt, kad ir patiešām tajās ieinteresētas.

3. Viņas nekad nevienam neko nelūdz un neprasa – viņas ir pārāk lepnas tam. Ir tik pārsteidzoši, cik viegli viņas spēj pārliecināt cilvēkus ar saviem argumentiem. Ja ir kāds, kas spēj uzsākt savu uzņēmējdarbību bez neviena graša pie dvēseles, tās noteikti ir Mežāžu sievietes.

4. Sieviete Mežāzis var būt pati sev vislielākais kritiķis. Viņas var piedzīvot ārkārtīgi spēcīgas garastāvokļu maiņas, turklāt viņas var iegrimt ļoti dziļā tumsā vai pat depresijā. Necentieties viņas saprast, jo gan viņu prāts, gan acis ir kas tāds, kas jums ir stipri par dziļu.

Lasi arī: Trīs Zodiaka zīmes, kurās dzimst dižas sievietes

5. Tā vietā, lai teiktu “Es tevi mīlu!”, labāk ir teikt “Tu esi vispašpārliecinātākā sieviete, kāda jebkad bijusi man līdzās”. Mežāžu sievietes tēlo, ka var dzīvot bez komplimentiem un uzslavām, taču viņas tik ļoti mīl to visu dzirdēt! It īpaši, ja šīs uzslavas ir par viņas darbu vai pūlēm saglabāt sev apkārt esošo vidi tīru un sakārtotu.

6. Viņas ir spējīgas izrādīt visdažādākās jūtas un emocijas, taču parasti to dara ļoti ieturēti. Īstenībā dziļi sirdī viņas no prieka teju lēkā. Visinteresantākais šajās sievietēs ir tas, ka viņas ir no dabas ļoti gudras un vienmēr spēj visu pasniegt ļoti graciozi.

7. Necentieties sacensties ar Mežāža sievieti izturībā – galu galā jūs tāpat zaudēsiet, jo viņas spēj būt daudz izturīgākas par jebkuru citu. Viņas zina, kad tieši nepieciešams būt ietiepīgām un neatlaidīgām.

8. Mežāža sievietēm nav grūti atzīt savas kļūdas, lai gan viņas nekad nekļūdās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru