15. februāra dienas horoskops – ko dosi citiem, to saņemsi pats!

Auns Neļauj negatīvajām domām šodien tev visur sekot līdzi. Labas domas radīs labu dienu – tas tev šodien būs ļoti svarīgi!

Vērsis  Ko dosi citiem, to saņemsi pats – attieksme pret tevi būs tāda pati, kāda tev pret apkārtējiem! Neļauj sev sabojāt garastāvokli!

Dvīņi Šodien nedomā, bet gan dari – nav nepareizu lēmumu, jo katrs noved pie citādi laba iznākuma. Neuztraucies par sīkumiem!

Vēzis Aizmirsti visus aizvainojumus un piespied sevi saņemties! Tev šodien vajadzēs daudz spēka, bet vari būt drošs – tev tā pietiks!

Lauva Palīdzība ir labākais, ko šodien citiem vari piedāvāt – pašam tas prieku arī sagādās. Vakars būs izdevies – nešaubies par to!

Jaunava Ja kaut kas tomēr traucē, mēģini tam pievērst pēc iespējas mazāk uzmanības! Neļauj nekam sabojāt savu labo garastāvokli!

Svari Būs diezgan bēdīgi, jo pa galvu šaudīsies visādas sliktas domas. Mēģini saņemties un kaut cik priecāties šajā dienā – tas tev tik ļoti ir vajadzīgs!

Skorpions Būt pārliecinātam par sevi ir ļoti labi, bet šodien tas var izvērsties mazliet par traku. Mēģini piebremzēt ar garastāvokļa maiņām!

Strēlnieks Neļauj nevienam sev kāpt uz galvas – citādi cilvēki pie tā pieradīs, un tas nekad nemainīsies. Parunā ar ģimeni par to, kas nomāc!

Mežāzis  Kāds par tevi runā sliktas lietas, padomā, kam tu ko stāsti! Atceries – ne visi spēj glabāt noslēpumus, tāpēc pagaidām paklusē un nedalies ar tiem.

Ūdensvīrs Kaut arī tu zini savus mērķus, tomēr šodien tev nebūs pietiekami daudz spēka, lai to visu izdarītu. Pataupi enerģiju citai dienai un izdari visu, ko spēj!

 Zivis Pirms kaut ko iegādājies, apsver to, cik ļoti tev tas ir nepieciešams! Neļauj sevi piemānīt ar tukšiem solījumiem, jo ticēt var tikai darbiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru