16. decembra dienas horoskops – atmet ar roku nevajadzīgām lietām!

 

Noskaidro, kas šodien sagaida katru zodiaka zīmi! Vai tas ir kas labs, vai slikts? Viss atkarīgs no zvaigžņu stāvokļa!

Esošais zvaigžņu stāvoklis daudz ko var pateikt par tavu šīs dienas situāciju. Noskaidro, kāda tev būs šī diena!

AUNS Padomā labi, pirms saki to, ko domā. Dažkārt patiesība ir pārāk sāpīga – pasaudzē citus. Būs milzīgs entuziasms, tādēļ rokām šodien jābūt aizņemtām.

VĒRSIS Nevajag pārtraukt darīt to, ko vēlies, tikai tādēļ, ka kādam ir iebildumi. Klausi savai sirdsbalsij un izbaudi to, kas tev ir dots.

DVĪŅI Apkārt būs daži nelietīgi cilvēki, kuriem skaudīs tava veiksme. Būs jāizlemj starp diviem ļoti vilinošiem piedāvājumiem – izvēlies saprātīgāko!

VĒZIS Nokārto nenokārtotās lietās, lai iestātos sirdsmiers. Ja jūti, ka kaut kas nav izdarīts līdz galam, tad drošības pēc vēlreiz visu pārbaudi.

Lasi arī: Mīlestības horoskops decembrim – kas tevi sagaida šajā mēnesī?

LAUVA Gribēsies visu padarīt mazsvarīgu un sevi nostādīt pirmajā vietā. Atmetīsi ar roku vairākām lietām, kas jau kādu laiku ir traucējušas dzīvot.

JAUNAVA Šodien gribēsies izdarīt daudz vairāk, nekā ir paredzēts. Dabūsi kā ar bomi pa galvu – pēkšņi sapratīsi to, par ko jau labu laiku esi šaubījies.

SVARI Ja kārtis izspēlēsi pareizi, šodien var rasties jauni kontakti, kas turpmāk būs ļoti noderīgi. Šodiena ir mācīšanās diena – daudz jaunas informācijas.

SKORPIONS Kādam ļoti vajadzēs tavu atbalstu. Lai arī neesi labākais padomdevējs, būs jāsaņemas un jābūt stiprajam plecam, uz kura izraudāties.

Lasi vēl: Nopietnas attiecības vai romāns? Kas katru zodiaka zīmi sagaida 2018. gadā? 

STRĒLNIEKS Pārāk liela uzmanība novedīs pie pretējā efekta, vari daudz ko palaist garām. Šodien tev noteikti vajag sabiedrību!

MEŽĀZIS Nedomā sliktu par tiem, kuri vienkārši nevēlas tev uzturēties blakus. Pats esi pieļāvis kļūdas, kas šodien būs jālabo.

ŪDENSVĪRS Sanāks beidzot izdarīt to, ko sen jau biji plānojis. Fokusējies uz to, ko neviens cits tev nevar atņemt.

ZIVIS Būs kāds pārsteigums, kas nāks no vēl pārsteidzošāka cilvēka. Padalies savā sajūsmā ar tuviniekiem, nodibini dziļāku saikni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru