3 Zodiaka zīmes, kuras mīl ļoti stipri, bet to reti kad izpauž

Tā nu ir sanācis, ka šīs zodiaka zīmes ar mīlestības un jūtu izpausmēm neaizraujas, bet tas nebūt nenozīmē, ka viņiem nav jūtu!

3. vietā – ŪDENSVĪRS

Katrs mīlestību izrāda tā, kā spēj, bet… Ūdensvīrs to īpaši necenšas izrādīt, gluži tāpat kā sāpes, aizvainojumu un citas lietas. Diezgan daudz mēdz turēt sevī, un nevienam neatklāt, varētu teikt, ka tā ir sava veida aizsardzība no ārējās pasaules. Šīs zodiaka zīmes ir spējīgas mīlēt, tomēr bieži vien neuzskata par nepieciešamu, neprot, vai pat nezina kā to izrādīt.

2. vietā – JAUNAVA

Jaunava nav tā zīme, kas ir saistīta ar pārlieku lielām emocijām vai radošumu, bet gan tiek asociēta ar analizēšanu, loģisko domāšanu un veselo saprātu. Diemžēl šīs lietas neiet roku rokā ar mīlestību un jūtu izrādīšanu. Neskatoties uz to, Jaunavas spēj būt lieliski partneri, kuri IR spējīgi atbalstīt, dot lieliskus padomus un , jā, arī mīlēt! Tomēr bieži vien mīlestības izrādīšana, teiksim tā, ir tāda, kāda tā ir!

1. vietā – MEŽĀZIS

Mežāzis ir viena no praktiskākajām zodiaka zīmēm, un tā pavisam noteikti nesteidzas ar atzīšanos mīlestībā. Var arī gadīties tā, ka vārdus “Es tevi mīlu” nesaka bieži, bet tas tāpēc, lai šie vārdi netiktu nodeldēti un nezaudētu savu būtību. Laikam, ka patiesai mīlestībai šādi vārdi nav nepieciešami, jo pašas svarīgākās ir darbības. Mežāzis savas jūtas un mīlestību labāk izrāda ar palīdzēšanu, padoma prasīšanu, nopietnu lēmumu apspriešanu kopīgi….. nevis ar vārdiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru