16. maija mīlestības horoskops – klausi sirdsbalsij!

Uzzini, kas šodien mīlestībā gaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Mīļotais cilvēks, diemžēl, nespēs palīdzēt. Ar grūtībām būs jātiek galā vienam pašam. Vienīgais, ko vari gaidīt ir rūpes un morāls atbalsts. Viss ar laiku nokārtosies!

Vērsis Attiecībās šodien ieteicams ļauties trakulībām! Tomēr tam visam jānotiek saprāta robežās. Ja iespējams, tad vakaru noteikti nepavadiet mājās!

Dvīņi Ja ar kādu tikai nesen esi sācis satikties, tad būtu visai muļķīgi atklāt visu par sevi uzreiz. Saglabā noslēpumainu tēlu un mēģini šo cilvēku ieintriģēt.

Vēzis Tev ir nepieciešams miers un harmonija, lai saprastu un apjaustu visu, kas pašlaik notiek. Ja nezini, kā mīlestībā rīkoties, tad klausi savai sirdsbalsij un intuīcijai!

Lasi arī: 16. maija dienas horoskops – esi uzmanīgs, kam uzticies!

Lauva Attiecībās mīļoto cilvēku mēģini uzklausīt, nevis bāzties virsū ar savām problēmām. Ir vērts aizdomāties par to, kā jūtas tavs mīļotais cilvēks!

Jaunava Attiecības un mīlestība neseko plānam – tev tas ir jāatceras. Ne vienmēr viss var iet tik gludi, cik gribētos. Tu lieliski zini, ka problēmas neatrisinās pašas no sevis, tāpēc – tik uz priekšu!

Svari Lielu ietekmi uz attiecībām šodien atstās tava domīgā daba. Nespēsi saprast, vai pēdējā laikā pieņemtie lēmumi maz tev ir nākuši par labu. Velti brīdi vientulībai!

Skorpions Tu nevari uzvesties tā, kā pats gribi! Attiecībās ir divi cilvēki, un tev ir jāpadomā arī par sava partnera jūtām! Svarīgu lēmumu pieņemšanā konsultējies tieši ar viņu!

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 15. līdz 21. maijam

Strēlnieks Kāds cilvēks, uz kuru jau labu laiku met acis, iespējams, nav nemaz tik nesasniedzams, cik tev liekas. Nedaudz drosmes un viss izdosies!

Mežāzis Pēdējā laikā pārāk maz laika esi veltījis tieši attiecībām. Parūpējies, ka ne tikai tu, bet arī tavs partneris saņem nepieciešamo devu mīlestības un rūpju!

Ūdensvīrs Netiksi skaidrībā ar partnera nostāju kādā konkrētā jautājumā. Tas, iespējams, tāpēc, ka viņš pats to vēl konkrēti nezina. Nesteidzini viņu!

Zivis Kaut arī karjeras un izglītības sfēra tev ir visai svarīga, šodien būtu jāpievēršas attiecībām un to uzlabošanai. Pavadiet vairāk laika dievvientulībā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru