3 Zodiaka zīmes, kuras parasti neizrāda savas jūtas uzreiz

Lūk, trīs Zodiaka zīmes, kuras ir visgrūtāk saprast, jo tās nemēdz izrādīt savas jūtas.

Tas nebūt nenozīmē, ka visām šajā rakstā minētajām zodiaka zīmēm ir problēmas arī ar emociju izrādīšanu. Varam pačukstēt, ka viena no tām ir pat ļoti emocionāla, bet to vienmēr cenšas neizrādīt.

Lasi arī: Emociju horoskops; Kā tu izpaud savas emocijas?

 

ŪDENSVĪRS

Šie cilvēki ir loģiski domājoši, un jūtu izrādīšana viņiem nudien nav raksturīga. Parasti ir ļoti grūti noteikt, kurš ir tas cilvēks, kas viņam patīk. Esot attiecībās ar Ūdensvīru, ir svarīgi zināt, ka viņi nav ģimenes cilvēki. Parasti nesēž mājās, bet gan vienmēr vēlas izmēģināt vai uzzināt kaut ko jaunu. Viņi vadās pēc prāta, nevis pēc tā, ko saka sirds. Bieži vien par partneri izvēlas kādu, kurš ir domubiedrs, nevis vienkāršs iekāres objekts. Ūdensvīri pat iemīlas ar prātu. Visai grūta viņiem ir emociju izrādīšana – tā viņiem vienkārši nav raksturīga. Dažreiz fakts, ka viņš neizrāda jūtas, varētu likt domāt, ka viņš jūs nemīl. To gan nevajadzētu pārprast.

SKORPIONS

Viņi emocijas un jūtas nemēdz izrādīt uzreiz, bet beigu beigās iekrīt paši savās lamatās un iemīlas līdz ausīm. Parasti sākumā var likties auksts un ieturēts, bet, ja esat viņiem iepatikušies, tad viņš pamazām sāks atmaigt. Simpātijas neizrāda ar vārdiem, bet gan ar skatieniem un darbībām.  Skorpionam emocijas noslēpt ir grūti, bet, kā viņam liekas,  jūtas slēpj vislabāk, līdz brīdim, kad to pamana apkārtējie…

Lasi arī: No šīm emocijām izvairās katras zodiaka zīmes pārstāvis

Jāatzīst, ka nereti Skorpioni mīlestību jauc ar vienkāršām simpātijām. Ja tās nav viņa pirmās attiecības, tad visai iespējams, ka baidīsies iemīlēties. Skorpioniem iemīlēšanās saistās ar lielu risku tikt sāpinātiem. Tāpat arī jūtu izrādīšanu asociē ar vājumu. Pārdzīvo un raud tikai atrodoties vientulībā.

MEŽĀZIS

Šiem cilvēkiem emociju izrādīšana nav stiprā puse. Iespējams tāpēc, ka viņi ir tendēti domāt loģiski, parasti arī lēmumus pieņem, izvērtējot visus plusus un mīnusus. Kļūdas pieļauj reti, un, ja pieļauj, tad nākamreiz tās cenšas vairs neatkārtot.

Jūtu izrādīšana, viņuprāt, ir vājuma pazīme. Ir ļoti viegli tikt ievainotam, ja tu kādam atklāj visu savu sirdi un dvēseli. Tieši šī iemesla dēļ Mežāži savas jūtas neizrāda un sākumā partnerim neuzticas – tas viss ir jānopelna!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru