16. martā dzimušie – kādi viņi ir?!

 

16. martā dzimušie spēj dziedināt. Jūs spējat mainīt sevi un sākt visu no sākuma. Jums ļoti svarīga ir pašizpausme. Iespējams, ka savas spožās idejas vēlaties atklāt caur rakstīšanu vai kādām citām radošajām aktivitātēm.

Jūs ļoti jūtīgi uztverat apkārtējo vidi, tāpēc jūsu laimes pamats ir iekšēja harmonija un miers. Jūsu pārliecība par sevi pieaugs, ja šaubu vietā nāks apņēmība un ticība saviem spēkiem.

No 5 līdz 34 gadu vecumam jūs pakāpeniski kļūstat daudz pārliecinātāki par sevi, apņēmīgāki un ambiciozāki. Nolemjat kļūt par jauna ceļa gājējiem un iemācāties būt daudz atklātāki attiecībās ar apkārtējiem. Pēc 35 gadu vecuma jūsu dzīves temps mazliet palēninās, un jūs izjūtat daudz lielāku vajadzību pēc stabilitātes.

 

Lasi vēl: ZIVIS – mīlestība, attiecības, laulība; bieži vien piedzīvo neatbildētu mīlestību!

 

Jums ļoti svarīga ir mīlestība un attiecības ar cilvēkiem. Esot gādīgi, labsirdīgi un ļoti sirsnīgi, jūs tiecaties viņus darīt laimīgus. Tomēr jūsu lielais jūtīgums var traucēt jums atklāti izteikt savu mīlestību un pieķeršanos.

Jūs esat ideālisti, sirdī jauni un bieži vien ar tieksmi nest upurus mīlestības un laimīgu attiecību dēļ. Romantiski. Jūs ticat, ka mīlestība var pārvarēt pilnīgi visus šķēršļus. Jums vajadzētu parūpēties par to, lai neatdodat savu sirdi tam, kas nav tās cienīgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru