17. oktobra dienas horoskops – necel skandālu!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Problēmas profesionālajās aktivitātēs. Būs runas tev aiz muguras, tādēļ centies saausīties, lai uzķertu tos, kuri runā!

VĒRSIS Visādos veidos centīsies pievērst savu uzmanību, bet citi kaut kā nevēlēsies tevī klausīties. Varbūt kaut kas nogājis greizi.

DVĪŅI Kāds ar tevi spēlējas- neesi pamanījis. Atver acis, ieklausies cilvēkos no malas un mēģini šo lietu atrisināt pēc iespējas ātrāk

VĒZIS Šodien mazliet atviegloti varēsi pievērsties pienākumiem. Vajadzēs pārvarēt savu vēlmi pēc nedarbu strādāšanas.

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 16. līdz 22. oktobrim

LAUVA Šodien ir ieteicams atbrīvoties no visām lietām, kas tevi traucē. Nostiprini attiecības, kurām jau ir ielikti pamati.

JAUNAVA Šodien labāk mēģini ne tik ļoti dziļi raudzīties uz notiekošo. Nav nekādas vajadzības piekasīties sīkumiem.

SVARI Nāksies samierināties ar to, ko pats esi sastrādājis – sveikā cauri netiksi. Sapratīsi, ka tas, ko esi sasniedzis, ir tālu no ideāla.

SKORPIONS Intuīcija šodien tevi diemžēl pievils. Būs nesaprašanās ģimenē vai draugu starpā. Netaisi jezgu tur, kur viss var noritēt mierīgi!

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2017. gada oktobrim

STRĒLNIEKS Šodien darbā vari gaidīt milzīgus panākumus – viss pateicoties tavai jaunajai pieejai. Enerģiju gan tas krietni paņems, bet būs to vērts.

MEŽĀZIS Nākotne tev sagādājusi daudz labu lietu, bet tā vien šķiet, ka aiz muguras liktenis smejas. Šodien par to nedomā-atpūties!

ŪDENSVĪRS Pārbaudi savu spēju staigāt pa ūdeni – nekas tev nebūs šodien neiespējams. Kaut kas tavā dzīvē nav skaidrs- mēģini ko citu.

ZIVIS Šodien tu būsi ļoti ziņkārīgs – vēlēsies ielīst kāda privātajā dzīvē, tomēr tas tevi novedīs pie lietām, ko labāk nebūtu zinājis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru