Viņš tevi neprecēs, ja tu šādi rīkosies: Kļūdas, kuras vīrieši nekad nepiedod

Noskaidro, kādas ir tās kļūdas, kuras vīrieši nekad nepiedod!

Tu dod pārāk daudz: Sievietes no dabas ir dzimums, kas apveltīts ar rūpēm un gādību, tieši tādēļ daiļā dzimuma pārstāves vienmēr cenšas aizsargāt savu partneri. Ja tu attiecībās ieguldi pārāk daudz, lai arī labu nodomu vadīta, tas var novest pie sarežģījumiem attiecībās ar visai negatīvām sekām. Iemesls slēpjas tajā, ka ziedojot savu laiku, lai tikai vīrietis varētu kļūt piepildītāks, tu atstāj novārtā pati savas vajadzības. Attiecībās esošajiem cilvēkiem būtu jābūt vienlīdzīgiem, tieši tādēļ nevajadzētu pašam upurēt savas vajadzības. Jums abiem būtu jābauda attiecības un vienam otru jāpapildina, nevis jādzīvo pakļautībā.

Tu vienmēr piedod: Ja kāds pieļauj kļūdu, tā ir jāatzīst, par to jāatvainojas un jāsagaida piedošana. Tomēr tas nenozīmē, ka jāpiedod vienmēr. Ja vienas un tās pašas kļūdas tiek pieļautas vairākkārt, tas nozīmē, ka otrā pusīte vai nu neapzinās savas rīcības sekas vai arī apzināti rīkojas , neņemot vēra tavas jūtas vai nepatiku pret notiekošo. Tas neko labu neliecina. Ja viņš zina, ka tik un tā piedosi izdarīto, tad šim cilvēkam zūd vainas apziņa par nodarīto.

Jūs vienmēr esat kopā: Ir jauki, ja pāris vēlas pavadīt kopā katru brīvā laika brīdi, tomēr katram no viņiem būtu jāvelta laiks arī sev. Šādi tu spēsi tikt galā ar savām vajadzībām un dosi iespēju arī mīļotajam darīt to, ko viņš vēlas. Ja nesmacēsi viņu, viņš katru reizi atgriezīsies arvien priecīgāks. Tu taču nevēlies pavadīt ar viņu ik mīļu brīdi un klausīties ko viņš saviem draugiem stāsta par futbolu.

Neesi finansiāli atkarīga no viņa: Nauda ir pastāvīgs strīdus objekts, pat visstabilāko partneru vidū. Esi finansiāli neatkarīga, jo tas sniegs tev drošības sajūtu. Tu taču nevēlies savam vīrietim visu laiku lūgt naudu un attaisnoties par visādu sīkumu iegādi, vai ne?

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru