17. septembra dienas horoskops – nesoli pārāk daudz!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Tu šodien būsi tāds miegains un tāds nekāds. Nebūs pārāk daudz enerģijas, tādēļ neieplāno neko jaunu. Pievērsies darbam tikai dienas otrajā pusē.

VĒRSIS Ja ir kādas nenokārtotas lietas, tad ir pēdējais laiks tās paveikt. Nesteidzies šodien, jo viss, ko lēnām darīsi, tiks paveikt līdz galam.

DVĪŅI Šodien tu jutīsies brīvs. Nebūs nekāda pamata satraukumam, lai arī esi gatavojies uz to ļaunāko. Nesoli neko, ko nevari pildīt.

VĒZIS Varēsi izbaudīt šo dienu, pārlieku nedomājot par naudu. Nevajag veikt lielus pirkumus, domā par to, kur paliek tava nauda.

LAUVA Tev būs diezgan rutīniska diena – nevarēsi īsti tikt pats ar sevi galā, bet domas novērsīs darbs. Izvairies no intrigām un provokācijām.

JAUNAVA Tev kārtīgi ir jāietaupa sava enerģija. Tā, it kā gatavotos kam nopietnam, jo šodien lietas ieņems neparastu stāvokli – būs jāmāk ar to tikt galā.

SVARI Dienas laikā tev vajag pievērsties tikai pavisam parastām aktivitātēm, kas neprasa nopietnu koncentrēšanos. Laba diena lieliem pirkumiem.

SKOPRIONS Pat ja tev liekas, ka tev runā aiz muguras, nav jēgas tam pievērst nekādu uzmanību. Tev bija plāni, ko noliki malā – laiks tos atjaunot.

STRĒLNIEKS Varēsi ar brīvu prātu paskatīties uz to, kas notiek apkārt. Tikai nesēdi rokas klēpī salicis – ir pienācis laiks pamatīgi uzlabot savu dzīves kvalitāti.

MEŽĀZIS Pirmā dienas daļa ļoti atšķirsies no otras. Būs grūti atrast enerģiju, bet vakarā tā parādīsies nez no kurienes. Par saviem lēmumiem ir jāmaksā.

ŪDENSVĪRS Šodien ieplānotas svarīgas tikšanās labāk atlikt, jo tās nenoritēs, kā plānots. Būs daudz enerģijas, bet izdomā, kam labāk to izmantot.

ZIVIS Pašam sāks rasties jautājumi par to, vai tu rīkojies pareizi. Ir vērts ieklausīties vecāku cilvēku padomos, jo tie ir arī tie pareizākie.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru