3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ jāuzmanās (17. -23. septembris)

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām, veicot dažādas izvēles karjerā un citur!

Ne viss vienmēr iet tik raiti, cik gribētos, nereti dzīve mēdz izspēlēt visdažādākos jokus, atstājot mūs izmisumā, taču dažreiz no šādām lietām var izvairīties! Uzzini, kā planētu izvietojums var ietekmēt tieši tevi, un ko darīt, lai mazinātu grūtības, kuras tevi varētu sagaidīt!

Kā zvaigznes ir nostājušās – par labu vai sliktu tev? Uzzini to, izlasot šo horoskopu!

SKORPIONS

Izvairies no strīdiem un konfliktiem ar augstāk stāvošām personām – tas tikai sagādās liekas raizes un problēmas nākotnē. Tu taču negribi bojāt viņu viedokli par sevi, vai ne? Arī attiecībās var iet grūti. Kaut arī mirkļiem jutīsies kā septītajās debesīs, citu brīdi tu īsti nevarēsi saprast, kas jūsu starpā ir palicis neizrunāts. Velti šo nedēļu, lai kādu vakaru kārtīgi, taču sirsnīgi, izrunātu visu, kas sakrājies uz sirds – pietiks klusēt un visu turēt sevī!

VĒRSIS

Var gadīties, ka uztrauksies par naudu un finansēm. Prātīgi būs meklēt risinājumu jau tagad, nevis cerēt, ka viss pats no sevis atrisināsies. Labāk uz apkārtējiem nepaļauties un diži neklausīties viņu solījumos – nav garantijas, ka viņi tos izpildīs. Šajā periodā uz citu cilvēku atbalstu arī labāk necerēt. Tev par labu nāks, ja šīs problēmas risināsi pats, bet pakonsultēsies nevis ar tuvākajiem, bet gan ar zinošākajiem.

LAUVA

Nemeklē problēmas tur, kur to nav! Par labu nāks raudzīšanās uz visu no gaišās puses. Iespējams, ka situācija nav nemaz tik slikta, cik tev sākumā likās.

Vairāk laika velti sev un saviem mīļajiem. Nekoncentrējies uz tām lietām, kuras tu nespēj mainīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru