18. maija mīlestības horoskops – visu mierīgi un ar apdomu!

Uzzini, kas šodien mīlestībā gaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Ja ar kādu esi nesen sācis satikties, tad pamazām iemantosi viņa uzticību. Nesteidzies – ļauj notikumiem ritēt savu gaitu! Neuzspied otram to, ko viņš nemaz nevēlas darīt!

Vērsis Tu nevari padoties! Ja tevi kaut kas līdz galam neapmierina, tad tavs uzdevums ir pie tā tikt! Pastāv liels risks pateikt partnerim to, ko tu patiesībā nedomā…

Dvīņi Šodien visu prātīgi! Nevajadzētu pārsteigties ar priekšlaicīgiem secinājumiem. Iespējams, ka viss nemaz nav tāds, kā izskatās.

Vēzis Daudzi mācīs, kā tevi pareizi dzīvot un kā pareizi rīkoties attiecībās. Neklausies tajā! Tu pats zini, kas būtu jādara, tāpēc rīkojies pēc sava plāna!

Lasi arī: Nedēļas horoskops no 15. līdz 21. maijam

Lauva Attiecībās ir jābūt mieram un harmonija. Pastāv liels risks, ka mīļoto cilvēku nokaitināsi. Ja tā sanāk, tad sākumā ļauj viņam nomierināties un tad izrunājies.

Jaunava Kaut arī darāmo darbu pietiks, dienas otrajā pusē mēģini atpūsties. Vislabāk būs, ja to darīsi ar mīļoto cilvēku. Jaukas sarunas un patīkama gaisotne.

Svari Nesteidzies un neuztraucies! Šodien visu dari mierīgi. Arī sarunām ar partneri ir jābūt mierīgām. Nepacel balsi, ja tevi kaut kas neapmierina!

Skorpions Nāksies piedomāt pie sava ārējā tēla. Nelielas izmaiņas nenāks par sliktu, turklāt tas var piesaistīt pretējā dzimuma pārstāvjus.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 15. līdz 21. maijam

Strēlnieks Nerunā sliktu savam mīļotajam cilvēkam aiz muguras! Mēģini koncentrēties tikai uz labāko, pat ja domas nesas uz negatīvo. Labs miegs palīdzēs sakārtot domas!

Mežāzis Nevēlēsies pakļauties nekādiem ultimātiem un noteikumiem. Attiecībās nevajadzētu mēģināt otru ierobežot vai kontrolēt. Mēģiniet problēmas risināt prātīgi!

Ūdensvīrs Nepārdzīvo par nenozīmīgām ķildām attiecībās! Viss ar laiku tāpat nokārtosies. Šo dienu ieteicams pavadīt vientulībā. Domu sakārtošana nāks tikai par labu!

Zivis Izvairies no strīdiem ar partneri. Nepārmet viņam viņa rīcību – tu pats zini, ka neesi bijis nekāds eņģelis! Meklējiet kompromisu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru