Mīlnieku horoskops: kāda attiecībās ir katra zodiaka zīme?

Cilvēki mīl tik dažādi…

Kā, lai zina, vai šīs attiecības nav tikai laika izšķiešana? Uzzini, vai Jums ir iespējama nākotne noskaidrojot to, ko Tu vērtē mīlestībā visaugstāk. Protams, neaizmirsti apskatīties arī sava partnera/es horoskopu…

Auns:

Kad runa ir par attiecībām, šī ārkārtīgi flirtējošā zodiaka zīme noteikti uzņemsies iniciatīvu. Viņi rīkojas ātri, ja ieraudzījuši kādu, kas viņiem patīk. Bet, lai spētu paturēt Auna uzmanību, personai jābūt tikpat enerģiskai un aizraujošai, kā pats Auns. Šī ir kaislīga zīme, kurai patīk piedzīvojumi. Kad deg, tad deg pamatīgi! Aunam ir raksturīgas virpuļviesulim līdzīgas dēkas. Bet, tiklīdz Auns saprot, ka tik tiešām ir iemīlējies, tas parasti ir uz mūžu. Ja vien ir pietiekoši daudz asumiņa un jautrības, kas spēj uzkurināt asinis, attiecības būs stipras un ilgtspējīgas.

Vērsis:

Ja tavs mīļotais/-ā ir Vērsis, tad sagatavojies būt pacietīgs/-a. Reti jutekliskais Vērsis, kuram tik ļoti svarīgi ir pieskārieni, nemīl tikt steidzināts jebkādā veidā, tas šo zīmi neuzbudinās. Parasti Vērša partneris/-e ir no tā paša sociālā statusa un loka, viņa/-as partnerim jāpiemīt tik pat spēcīgam intelektam, kā pašam Vērsim un dzīvē jātiecas pēc labākā. Vērsis savu pieķeršanos izrāda caur materiālām lietām – viņš/-a prot izvēlēties lieliskas dāvanas.

Dvīņi:

Jautrību mīlošie un inteliģences duelim atvērtie Dvīņi ir garīgi mīlnieki. Dvīņiem īpaši svarīga ir saruna pirms kaislīgākām nodarbēm, tā ir tikpat svarīga kā fizisks kontakts, un kad līdz tam nonāk, šī zīme ne no kā neatturas. Zinātkāri un flirtējoši, Dvīņi daudz laika pavadīs ar daudziem mīlniekiem, līdz būs atraduši tādu, kuram/-ai ir tikpat augsts intelekts un enerģijas līmenis. Dvīņiem jāpiedzīvo jautrība, daudzpusība un stimulācija, lai tie patiesi justos laimīgi. Tiklīdz tiek atrasts īstai/-ā un vienīgais/-ā, Dvīņi ir spējīgi uzsākt ģimenes dzīvi divatā.

Lasi arī: Kāzu horoskops: kad zodiaka zīmes ir gatavas kāzām?

Vēzis:

„Es jūtu” ir Vēža atslēgas frāze un kad runa ir par mīlestību, tas ir ļoti acīmredzami. Maigi un jūtīgi, Vēži izrādīs maigumu pret saviem partneriem. Viņi izvēlas partneri, kas viņus spēj izprast. Virspusēji vai pārlieku ambiciozi partneri Vēzim piemēroti nebūs. Viņi meklēs partneri, kas būtu tikpat intuitīvs. Viņi ir uzticami partneri, viņiem patīk bērni un Vēži precas uz visu mūžu.

Lauva:

Šī ugunīgā zīme kaislīgi un tieši parāda savu pieķeršanos. Attiecība uz seksu, vari sagaidīt, ka Lauva būs piedzīvojumu kāra, jautra un enerģiska. Lauvas māk novilkt līniju starp seksu un mīlestību. Lauvai raksturīgi izvēlēties partnerus, kas ļaujas tikt vadītiem, ļauj Lauvai spoži mirdzēt un būt neatkarīgai. Lauva meklē partneri, kas brīvi pauž savas domas un nav kautrs vai nedrošs. Lai arī cik ļoti saprotoša ir šī zīme, tai nepieciešams partneris, kas ir tikpat inteliģents. Lauvas ir mīlošas, aizraujošas un nesavtīgas pret tiem, kas ienāk viņu personīgajā dzīvē.

Jaunava:

Jaunavai ir svarīgi justies vajadzīgai. Lielāka daļa priekšspēles šai zīmei notiks ārpus guļamistabas. Taktiskā un metodiskā Jaunava ir gatava gaidīt, cik vien ilgi nepieciešams, un tā ir lielisks partneris. Lai arī Jaunava pārlieku plaši neizplūdīs mīlestības apliecinājumos, tā labāk demonstrēs savu pieķeršanos guļamistabā. Jaunavām ir tendence veidot pāris stingras saiknes, nevis meklēt daudzus partnerus. Dzīves partnerus šī zīme izvēlās pēc tā, cik ļoti jūtas mīļotajam cilvēkam vajadzīga. Jaunavas ir uzticami partneri, kuriem reizi pa reizei patīk trakulības.

Svari:

Jūs vēlaties harmoniskas un laimes pilnas attiecības, kurās nav strīdu un visi dzīvo laimīgi. Diemžēl, šīs vēlmes bieži vien neatbilst realitātei un tieši tam dēļ mēdz rasties sarežģījumi attiecībās. Jums var nepatikt, ka partneris/e nav pietiekami tāds vai tāda, kādu Jūs vēlētos viņu redzēt. Mazāk kritizējot nepilnības savā mīļotajā cilvēkā, Jūs iegūsiet tieši to, pēc kā tiecaties- mieru un harmoniju. Dzīves partneri Jūs izvēlaties pēc tā, cik uzticams, stabils un pašpārliecināts viņš/a ir, jo Jūs zināt, ka tā ir atslēga laimīgu attiecību izveidošanai.

Skorpions:

Šī ir visseksuālākā no visām zodiaka zīmēm. Neticami kaislīgais skorpions intimitāti uztver ļoti nopietni. Viņu partneriem jābūt inteliģentiem un godīgiem. Lielākā daļa priekšspēles šai zīmei notiek ilgi pirms nonākšanas guļamistabā, Skorpionam patīk novērot un diskutēt. Iemīlējies Skorpions ir uzticams un lojāls līdz nāvei. Tomēr, attiecībās ar partneri nepieciešams laiks. Partneris Skorpiona uzticību nevar iemantot vienas dienas laikā, viņam lēni un sīki jāiepazīst potenciālais partneris.

Lasi vēl: Kuras zodiaka zīmes ir spējīgas piedot krāpšanu attiecībās, bet kuras ne?

Strēlnieks:

Zinātkārais un enerģiskais Strēlnieks ir zodiaka ceļotājs. Viņa filozofiskais, plašais prāts un skats uz dzīvi motivē viņus tālu un plaši ceļot, lai meklētu dzīves jēgu. Ekstraverto, optimistisko un entuziastisko Strēlnieku ir grūti nomākt. Viņiem patīk pārmaiņas. Un, patiesību sakot, pārmaiņas šai zīmei ir nepieciešamas, lai justos labi.

Mežāzis:

Mežāzis visbiežāk ir nopietns partneris, kuram labpatīk lietām pieiet lēni un nopietni. Tu nekad neredzēsi, ka šī zīme lec ar galvu pa priekšu, lietas nepārdomājusi. Mežāzis attiecībās virzās lēni. Šī zīme neplātās ar vārdiem, tomēr, tās darbi ir grandiozi. Mežāzim patīk darbi un viņš darīs visu iespējamo, lai ar tiem parādītu savu pieķeršanos. Mežāži māk piemeklēt ļoti labas dāvanas, un viņi pat acis nepamirkšķinās par brīnišķīgi pavadīta vakara izmaksām. Nesamāksloto un atklāto, Mežāžu retie vārdi ir noguldāmi bankā.

Ūdensvīrs:

Šīs ūdenszīmes lielākais afrodiziaks ir intelektuālā stimulācija. Nav nekā patīkamāka par nepiespiestu sarunu un nākotnes iespējām, lai liktu šai zodiaka zīmei darboties. Attiecībā uz mīlestību, Ūdensvīram vislabāk piemērotie partneri ir tie, kurus nebiedēs viņa atklātība. Atvērtā, sabiedriskā, iztēles bagātā un riskēt gatavā Ūdensvīra īpašības labi saskan ar šīs zīmes dzīves perspektīvu. Godīgums un sirsnīgums ir svarīgas īpašības tiem, kas ar šo dinamisko personību vēlas veidot ilgstošas attiecības.

Zivis:

Dziļi Zivs sirdī sitās mirstošā romantiķa sirds. Mīlošās, iejūtīgās un ārkārtīgi nesavtīgās Zivis augstu vērtē intimitāti. Šī zīme ir kaislīga un tai nepieciešams just īstu saikni ar partneri. Īsas izpriecas un pavirši nodomi nav Zivju dabā. Attiecībās Zivis ir uzstājīgi lojālas un mīlošas. Tām patīk dāvināt dāvanas un likt partnerim justies, kā karalim/-ienei. Nav nekā, kas būtu pārāk labs Zivju partnerim.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru