20. novembra dienas horoskops – karma darīs savu!

Uzzini, kas šodien gaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Nav īstais laiks svarīgiem, stratēģiskiem lēmumiem. Šodien nevajag būt pārāk draudzīgam ar citiem, pastāvi par sevi!

Vērsis Varēsi demonstrēt savu talantu – citi cilvēki to ļoti novērtēs. Neskrien pa priekšu laikam un samierinies ar to, kas notiek tagad.

Dvīņi Tev ir vajadzīga kārtīga atpūta, jo tavs organisms un prāts no stresa ir noguris. Centies pabūt vienatnē – atjaunoties.

Vēzis Pārāk liela aizrautība nenāks par labu, jo var sanākt vilties. Uzzināsi ko tādu, kas liks uzņemties grožus savās rokās.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2017. gada novembrim

Lauva Gribēsi pavadīt laiku ar tiem, kuriem ir līdzīga domāšana tavai. Nevajag vēl joprojām turēt liekas cerības.

Jaunava Šodien tev nevajadzēs raizēties par praktiski neko. Viss beidzot nostājas savās vietās, lai arī šķiet, ka virzās uz priekšu par ātru.

Svari Savilksi paralēles ar to, ko esi darījis pagātnē un to, kas notiek tagad. Iespējams, ka karma tomēr pastāv, ne?

Skorpions Visu, ko vēlies, nevar panākt. Tāpēc samazini savas cerības un dari to, par ko esi pārliecināts, ka spēj. Nesalīdzini cilvēkus!

Lasi arī:  Mīlestības horoskops no 20. līdz 26. novembrim

Strēlnieks Ja viss nenotiek pēc plāna, izdomā citu plānu! Tev tik un tā šoreiz ļoti veiksies, tādēļ rīkojies drosmīgi un nebaidies!

Mežāzis Tev piemīt citādāka domāšana kā pārējiem – tas šodien būs tavs trumpis, un varēsi visus apsteigt gudrībā un asprātībā!

Ūdensvīrs Šodien tev kārtīgi jārūpējas par veselību – treniņš un veselīgs uzturs būs tieši laikā. Tajā, ko dari, vēlams ieguldīt vairāk laika, lai apdomātos.

Zivis Ļoti maz kas izdosies tā, kā esi plānojis. Paļaujies uz straumi, lai tā aiznes tevi, kur tev jābūt, paša spertie soļi var novest pie neceļiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru