Mīlestības horoskops no 20. līdz 26. novembrim

 

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

Auns

Domā par sevi! Uzlabo savu veselību – apmeklē sporta zāli. Ja jūties nomākts vai esi sliktā formā un tev šķiet, ka neviens tev nepievērš uzmanību, sāc darīt kaut ko lietas labā jau tagad. Iztēlojies sevi nākotnē un to, kāds vēlies izskatīties, tādā veidā spēsi vislabāk koncentrēties uz sekmīgu rezultātu sasniegšanu.

Vērsis

Tu nejutīsies laimīgs par pieeju, kuru esi izvēlējies mīļotajam cilvēkam. Planētu enerģija liks tev justies atsvešinātam un tādam kā paranoiķim. Ir kāda konkrēta problēma, kas starp jums rada spriedzi. Ja vēlies attiecības turpināt, tev jāpārvar neuzticēšanās un jāsāk runāt. Tas būs tā vērts.

Lasi arī:  4 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gada beigas solās būt smagas

Dvīņi

Izbaudi kaisli, romantiku un visu apkārt esošo! Planētu izvietojums satuvinās tevi un mīļoto. Lēnām, bet pārliecinoši! Tu dod priekšroku šādam tempam, nevis lietu sasteigšanai. Tas tev dod pārliecību un garantijas. Beidzot tavas vēlmes tiks piepildītas.

Vēzis

Tev var rasties iespaids, ka kāds, kuru tu slepenībā iekāro, kļuvis vēss un atturīgs. Planētu izvietojums liecina par to, ka šo cilvēku mazliet mulsina tavs dabiskais siltums un entuziasms. Patiesībā viņš/-a ir “ieķēries” tevī, bet nervozitāte dara savu. Dod šim cilvēkam laiku un viss notiks tā, kā tu vēlies.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru