2017. gada prognoze – LAUVA; mīlestība, karjera, veselība

Attiecības un mīlestība

 

Attiecības uz priekšu virzīsies visai lēni, bet šoreiz tev tas nāks par labu, par spīti tam, ka vēlēsies, lai viss notiktu ātri un bez liekas vilcināšanās.

Ja esi attiecībās, tad tās šogad solās kļūt nopietnākas. Ģimenes pieaugums par ļaunu nenāks, taču sākumā būtu kārtīgi jāapdomājas un tikai tad jārīkojas.

Tomēr, ja attiecības esi uzsācis tikai nesen, tad šogad arī jums tās kļūs nopietnākas. Lauvām, kas satiekas ar kādu tikai aiz jautrības, šajā gadā pret kādu parādīsies stipras jūtas, bet daži uzsāks kopdzīvi.

Neatkarīgi no jūsu attiecību stāvokļa, Lauvas 2017. gadā izjutīs izteiktu vēlmi iepazīt sevi un savu partneri un attiecības padarīt nopietnas. Daudzi saderināsies, daudzi precēsies, bet citi 2017. gadā ieņems bērnus.

Lasi vēl: 2017. gada prognoze – VĒZIS; mīlestība, karjera, veselība

Karjera un finanses

 

2017. gadā Lauvām parādīsies vairākas iespējas karjerā un darbā, tāpēc nebaidies tās izmantot! Brīžiem tavām koncentrēšanās spējām traucēs domas par attiecībām un to uzlabošanu, tāpēc būs jāiemācās šīs lietas kārtīgi nošķirt!

Karjeras sfērā stresa pilns laiks, kad būs jātiek galā ar daudziem darbiem un projektiem, taču kopumā tas atmaksāsies, tāpēc nepadodies pie pirmajām grūtībām!

Zvaigznes sola, ka tavs smagais darbs atmaksāsies ar lielākiem ienākumiem.

Lasi arī par Dvīņiem : 2017. gada prognoze – DVĪŅI: mīlestība, karjera, veselība

Veselība

Ar veselību būs dažādi – brīžiem izjutīsi izteiktus enerģijas krājumus, bet brīžiem jutīsies pagalam izsmelts. Meklē balansu. Ļoti ieteicamas ir sportiskās aktivitātes.

Būs brīži, kad tev pietrūks enerģijas, svarīgi ir atpūsties, pretējā gadījumā vari saslimt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru