22. decembrī dzimušie – kādi viņi ir?!

 

landscape-1478615054-lips2

 

Stratēģi – tā varētu saukt 22. decembrī dzimušos, jo viņi ļoti meistarīgi plāno dažādas ilgtermiņa lietas un pie saviem plāniem arī ļoti stingri pieturas. Kā likums, viņiem piemīt spēja ļoti precīzi prognozēt iespējamo iznākumu, kas šiem cilvēkiem ļoti noder dažādos aprēķinos, kas saistīti ar viņu likteni un karjeru.

 

Lasi vēl: Decembrī dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas

 

22. decembrī dzimušie ir ļoti uzticami, un šo īpašību viņi novērtē arī apkārtējos cilvēkos. Viņi attīstās lēnām, taču pamatīgi, uzlabojot katru nākamo savas dzīves periodu. Būdami ļoti piesardzīgi, viņi parasti cieš sakāvi, taču tas viņiem liek pieļaut daudz mazāk kļūdas, tomēr, ja notiek kaut kas patiešām katastrofāls (tas parasti notiek tikai vienu vai divas reizes mūžā), tad tas liedz šiem cilvēkiem mieru un līdzsvaru uz diezgan ilgu laiku. Laiks dziedē rētas, un pēc tam viņi atkal no jauna metas cīņā.

Šajā datumā dzimušie ir bezgala pacietīgi, tomēr viņus var arī nokaitināt (piemēram, sadzīviskos jautājumos), kā rezultātā šos cilvēkus ir diezgan grūti izturēt.

Vislabākā sabiedrība šiem cilvēkiem ir viņu tuvie draugi un ģimene. Dvēselē šie cilvēki ir vientuļi. Lielas kompānijas nav domātas viņiem. Viņi izvēlas vienatni, lai nekādi svešinieki viņus netraucētu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru