22. jūlija dienas horoskops – ko dosi, to saņemsi pretī!

Auns Šodien labāk mēģini ne tik ļoti dziļi raudzīties uz notiekošo. Nav nekādas vajadzības piekasīties sīkumiem.

Vērsis Visu nevarēsi izdarīt uzreiz, vajadzēs vairāk laika un spēka, tādēļ savu grafiku nepārplāno. Šai dienai ir jābūt vienmērīgai, nedrīksti galvā radīt haosu.

Dvīņi Ir lietas, kuras nepiedod, tādēļ rūpīgi seko līdzi tam, ko dari. Ja vēlies brīvību, tad tā arī dari, tu nevienam nepiederi un nevienam neesi parādā.

Vēzis Nevajag tik daudz palīdzēt cilvēkiem, kuri tev neko nedod pretī. Ar savu labo sirdi vari pāršaut arī pār strīpu, tādēļ centies ierobežot to, ko vēl vari ierobežot.

Lauva Citi šodien redzēs tev cauri – nolasīs ideāli, un pats pie tā vien būsi vainīgs. Ja vien to neesi darījis speciāli. Problēmas ar kolēģiem būs neizbēgamas.

Jaunava Šodien sapratīsi, kuri ir tie cilvēki, kuriem patiešām ir jāatrodas blakus tev. Draudzībai tavā dzīvē ir liela nozīme, tieši tādēļ ir vērts par to kārtīgi apdomāties.

Svari Kāds zina vērtīgu informāciju, kas var noderēt tev. Neizturies pārāk neciešami pret cilvēkiem, kuri ir pakļauti tev. Vari izveidot ar kādu ļoti sliktas attiecības.

Skorpions Centies pielāgoties citu vēlmēm, ja gribi izvairīties no konfliktiem. Šī būs pozitīva diena, kad viss ļaunais un nomācošais aizmirsīsies. Esi draugos ar sevi!

Strēlnieks Tev šodien citiem būs jāpalīdz pabeigt iesāktais. Tavas zināšanas ļoti noderēs – šodien tās noteikti varēsi likt lietā. Izrādīsi mīļumu, mīļumu arī saņemsi pretī.

Mežāzis Gaidāmi strīdi ar tuviem cilvēkiem – galvenais ir censties ugunij nepieliet eļļu, tad viss būs kārtībā. Necel degunu debesīs – tik un tā to neviens neuztver nopietni.

Ūdensvīrs Tu pats beidzot sevi esi pamanījis no malas – pie tā arī paliec. Sākas sevis pilnveidošanas laiks, nedari neko tādu, kas pašam liek par sevi slikti domāt.

Zivis Padomā par lietām, kas attur tevi no sapņošanas. Tev vajag mērķus un plānus, citādāk esi iesprūdis vienā vietā. Ceļojuma plānošana būtu tieši laikā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru