22. septembra dienas horoskops – muļķības liec pie malas!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Rīta stundās būs daudz efektīvāki darba augļi. Ir ieteicams celties agrāk nekā parasti. Oriģinālie plāni neizdosies – nav jēgas iespringt.

VĒRSIS Diena spēcīgām vēlmēm un dziļām jūtām. Paraugies no malas uz savu attieksmi – pajautā citiem, kā viņi jūtas tavā klātbūtnē – tas būs svarīgi.

DVĪŅI Uzdotie pienākumi risināsies ļoti labi. Ja nefokusēsies uz lietām, kas noies greizi, šī diena solās būt vēl labāka, nekā iepriekš ir ieplānots.

VĒZIS Šodien pieaugs tavs jūtīgums, seksualitāte un emocijas. Diena izklaidēm un vieglai lidināšanās apkārt – nevajag pasākt neko nopietnu.

LAUVA Tev būs jābūt maziet pielaidīgākam, iespējams, ka jādara kas tāds, kas liks pārkāpt pāri principiem. Būsi mazliet slinkāks nekā parasti.

JAUNAVA Iespējams risks, ka tu iztērēsi vairāk naudas, nekā iepriekš plānots. Ir vērts pacīnīties par to, ko esi iekārojis.

SVARI Nevajag dzīties pakaļ idejām, kuras nezini, kā īstenot. Mazliet vairāk padomā par citiem, citādāk egoisms var beigties pat ļoti slikti.

SKORPIONS Tavas personīgās vajadzības ir prioritāte. Nelāgajiem ieradumiem ir jāatmet ar roku, citādāk tava veselība var pamatīgi ciest.

STRĒLNIEKS Šodien tevi ieinteresēs slepeni veidi, kā sasniegt savu mērķi. Jo vairāk noslēpumu uzzināsi, jo lielāka vara tev būs.

MEŽĀZIS Ja varēsi sabalansēt darbu un savas emocijas, viss ritēs gludi. Tu zini, ka līdzko kaut ko izdomā, ātri to pārdomā – tādēļ nav jēgas iespringt.

ŪDENSVĪRS Šī diena nav paredzēta sēdēšanai un slinkošanai – tā tu neko nesasniegsi. Fokusējies uz nopietnajām lietām, muļķības liec pie malas.

ZIVIS Novērtē to, ko citi cilvēki dara tavā labā. Ja vēlies, lai noskaidrojas tava dzīve, tad ir vajadzīgs pie tās pielikt mazliet vairāk pūļu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru