23. septembra dienas horoskops – uzdrošinies vairāk!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Nevajag citiem uzbāzties ar savām vajadzībām, tevi tik un tā nesapratīs. Domā par sevi pats un tiec ar to galā tā, kā pienākas.

VĒRSIS Papildini savas zināšanas ar kaut ko nebijušu, tas tev var dot ieguldījumu nākotnei. Gaidāmi lieli pārsteigumi, kas palīdzēs samazināt uztraukumus.

DVĪŅI Nepārproti to, ko dara citi cilvēki – viss nav vērsts pret tevi. Nevajag uzmest cilvēkus, labāk vien pacensties un izdarīt to, ko esi apsolījis.

VĒZIS Nebūs nekā grūtāka par izvēles veikšanu. Viss nenotiks pēc tava prāta, bet tev būs spēja daudz ko ietekmēt. Uzdrošinies vairāk!

LAUVA Kāds jauns piedāvājums šķitīs ļoti vilinošs – tikai brīdinām tevi – neiekrīti lamatās! Būs iespēja mainīt kādu savu īpašību, to gan nepalaid garām.

JAUNAVA Pārdomā labi to, ko taisies darīt. Tev jāzina, vai tas tiešām nāks tev par labu. Dzīvo šodien veselīgi, rūpējies par savu labklājību.

SVARI Neiekrīti lamatās, ko ir izlikuši cilvēki, kuri jau sen grib tev ieriebt. Padomā labi, pa kuru ceļu izvēlies iet – visi nav tie labākie.

SKORPIONS Cilvēki tevi šodien uzmetīs, tādēļ nevajag uz viņiem pārāk paļauties. Esi pats ar sevi, savām domām un neļauj citiem iejaukties tavā dzīvē.

STRĒLNIEKS Lai arī kā viss nebūtu, ir vērts mēģināt. Tev nav pilnīgi nekā, ko zaudēt, tieši tādēļ vari riskēt. Tas sagādās vairāk prieka, nekā būsi domājis.

MEŽĀZIS Neuzņemies atbildību par darbu, ko lāgā nemāki. Vari salaist visu vēl lielākā dēlī, nekā sākumā būsi domājis.

ŪDENSVĪRS Būs pārsteigumi, kas solīs daudz labumu, bet nevajag uz to koncentrēties. Ir arī visas iespējas, ka tas izslīdēs tev caur pirkstiem.

ZIVIS Kādam ļoti būs vajadzīga tava palīdzība, noteikti nedrīksti to atteikt. Nedomā tik daudz par sevi – esi draugs arī citiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru