23. februāra dienas horoskops – turi acis un ausis vaļā!

Auns   Notikumi virzīsies uz arvien labāku pusi. Ja tev kaut kas tiek apsolīts, nevajag par ātru sapriecāties – viss vēl var mainīties.

Vērsis  Neko vairāk par ģimenes mīlestību tu šodien nevēlēsies. Mājās sēdēšanas diena. Atpūta. Miers. Nekāda stresa un nevajadzīgu uztraukumu.

Dvīņi Vairāki notikumi liks tev eksplodēt. Šodien būs ļoti jācenšas savaldīt savas emocijas, bet labi padosies komunikācija, kas ir saistīta ar biznesa lietām.

Vēzis  Šī diena ir īpaši labvēlīga jaunām idejām un izgudrojumiem, tāpēc ķeries pie darbiem un īsteno sen lolotās ieceres! Negaidi izdevību, bet gan rīkojies!

Lauva Tavi pūliņi visu sakārtot saskaņā ar saviem priekšstatiem pārvērtīsies galvenokārt tukšā runāšanā, tāpēc nesoli to, ko nevari izdarīt!

Jaunava Mēģini saprast, ka dzīve nesastāv tikai no uzvarām un zaudējumiem, darba vai kaujas lauka, bet arī no citām lietām. Šodien pievērsies tikai pašam svarīgākajam.

Svari Šī būs labāka diena, nekā varētu domāt, ņemot vērā apkārtnotiekošā nejēdzību. Ja šodien iestāties par taisnību un jauksies visur iekšā, tad nekas labs no tā nebūs gaidāms!

Skorpions  Izdosies realizēt savas vēlmes, ja vien zināsi, ko pats īsti gribi, un būsi pietiekami gudrs un izveicīgs, lai no daudzajām izdevībām izraudzītos īstās.

Strēlnieks  Finansiālie jautājumi jau nāk sēsties pirmajā rindā. Neprasi no citiem pārāk daudz, ja zini, ka neesi to pašu spējīgs dot atpakaļ.

Mežāzis Šodien pamanīsies atrasties īstajā vietā un īstajā laikā, iespējams pat nepamanot, kādas briesmas tev paies garām, tāpēc turi acis un ausis vaļā!

Ūdensvīrs  Klausi intuīcijai – iekšējā balss pateiks priekšā balansētākos lēmumus, ko pieņemt. Negaidīti pavērsieni tevi šodien netraucēs!

Zivis Tu esi gudrs un spēj ieskatīties lietu saknē, kā arī esi apveltīts ar visai labu intuīciju. Šīs īpašības tev šodien var izrādīties gana noderīgas, lai neiekristu kāda nelabvēļa izliktajās lamatās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru