23. novembra dienas horoskops – pierādi sevi!

Uzzini, kas šodien gaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Domā šodien sākumā par citiem un tikai tad par sevi. Atceries, ka visu uz šodienu nevari ieplānot, jāizvēlas svarīgākais.

Vērsis Centies pārāk daudz nedomāt par pagātni, jo priekšā stāvēs jauna, vilinoša iespēja. Nepalaid to garām, jo nākamā ir patālu.

Dvīņi Neviens tev nestāvēs blakus un nekontrolēs. Pārstāj paļauties uz citiem un šodien par 100% atbildi pats par sevi.

Vēzis Tiksi iekļauts aktivitātēs, kas tev īsti nav pa prātam. Nevajag pārāk iespringt uz pienākumiem – viss tik un tā nokārtosies.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2017. gada novembrim

Lauva Izvairies no egoistiskas attieksmes – šodien tu tāds nedrīksti būt. Izturies pret citiem kā pret līdzvērtīgiem – redzēsi, kā viss mainīsies.

Jaunava Ja citiem vēlēsi labu, pašam tas arī nāks pretī. Ja sakārtosi to, kas ir sajucis, tad arī atnāks dažas atbildes, kuras meklē.

Svari Tev jāmēģina nostāties uz abām kājām – tā vieglāk nostāvēt. Ja esi apjucis, domā ar galvu – tāpēc jau tev viņa ir uz pleciem.

Skorpions Ja padomāsi par senākajiem notikumiem, aizķersies kāda ideja, ko beidzot vari īstenot. Tikai nekrīti divreiz tajā pašā bedrē!

Lasi arī:  Mīlestības horoskops no 20. līdz 26. novembrim

Strēlnieks Pilnīga nodošanās darbam nesīs vēlamos rezultātus. Finansiālā situācija gan mazliet izsitīs no sliedēm.

Mežāzis Ja pats apzināsies savas kļūdas, ar šo visu ātrāk varēs tikt galā. Neskrien notikumiem pa priekšu – lai viss rit savu gaitu.

Ūdensvīrs Būs grūti atdalīt personīgās lietas no profesionālajām, tomēr koncentrēšanās spējas palīdzēs tikt ar to galā. Saproti, kas tev bija tikai tad, kad vairs tā nav?

Zivis Savāc visus savus spēkus un izdari to, ko jau sen esi vēlējies. Pārkāp sev pāri un pierādi pats sev ko jaunu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru