25. decembra dienas horoskops – neizdari priekšlaicīgus secinājumus

Auns Tev ir lieli plāni, kuriem nepieciešams reāls rīcības plāns. Taču šodien no lielu soļu speršanas atsakies, bet gan pavēro, kā rīkojas pārējie.

Vērsis Nepiekrīti visiem šodienas piedāvājumiem. Tavs dienas plāns ir pārāk aizņemts, lai kaut minūti pavadītu ar sev nevēlamu cilvēku. Ja esi attiecībās – pavadiet laiku divatā.

Dvīņi Tavas vēlmes un sapņi nav atkarīgi no citiem, neļaujies apkārtējo spiedienam, bet gan rīkojies pēc savas patikas. Atgādini sev, ka mēs katrs pats esam savas laimes kalējs.

Vēzis Pataupi argumentētas frāzes citai dienai, jo šodien ar muļķiem strīdēties būs bezjēdzīgi. Labāk piekāpties, nekā iesaistīties strīdā ar idiotu.

Lauva Ja mācies, tad atceries – ne visu dzīvi tu būsi students. Šodien esi atvērts, jo tuvojas liela dzīves mācība, kas tavu skatu uz dzīvi izmainīs!

Jaunava Lai arī kas nenotiktu, pārliecinies, vai visu esi sapratis pareizi. Šodien izvairies no pārsteidzīgu secinājumu veikšanas.

Svari Pienācis laiks mainīt savu ierasto grafiku, tev ir nepieciešamas pārmaiņas! Mēģini satikt sen neredzētus draugus un pabūt arī ar viņiem.

Skorpions Diena, lai beidzot realizētu kādu no dīvainajām idejām, kas tavā prātā perinās jau labu laiku. Ja kaut kas pagātnē nav izdevies, tad šodien jāmēģina vēlreiz!

Strēlnieks Ja tevi šodien kāds kaitina, centies to ignorēt, jo tavi nervi noteikti nebūs tā vērti. Labāk pavēro visus no malas un nepārsteidzies ar lēmumiem!

Mežāzis Daudziem no tevis kaut kas ir nepieciešams, bet šodien koncentrējies uz sevi. Nebaidies atteikt kādam piedāvājumam, kas uz to brīdi nešķiet vilinošs.

Ūdensvīrs Iesaisties diskusijās, kas pilnveidos tavas prāta spējas un paplašinās zināšanu loku. Liec aiz auss citu cilvēku padomus, jo tie var izrādīties ļoti vērtīgi.

Zivis Klausi savai intuīcijai, jo tā tevi var aizvest līdz kam ļoti pārsteidzošam. Šodien pievērs uzmanību cilvēkiem sev apkārt, iespējams, ka kādam pret tevi ir jūtas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru