26. decembra dienas horoskops – pozitīvu emociju laiks

Auns Iespējams, nāksies saskarties ar cilvēku, ar kuru tu nespēj saprasties. Tā vietā, lai uzsāktu strīdu, – piekāpies!

Vērsis Tikai tāpēc, ka tavi sapņi ir tikai domu līmenī, nenozīmē to vispārēju nepiepildīšanos! Savā prātā iztēlojies karti, pēc kuras vadoties, tu sasniegsi savu mērķi.

Dvīņi Neiespringsti, ja tev ar kādu nesakrīt viedokļi. Tikai tāpēc, ka domā citādāk, nenozīmē to, ka esi dumjāks. Neliecies traucēts!

Vēzis Tu esi radoša persona, kāpēc gan šodien nepievērsties kam tādam?  Tas nenozīmē mākslu vien – pagatavo ko jaunu virtuvē vai paklausies mūziku…

Lauva Centies neklausīties citu negatīvajos komentāros par apkārt notiekošo. Satiec kādu, kas tev liek smaidīt. Tikšanās līdz pat dienas beigām nespēs sabojāt garastāvokli.

Jaunava Darbam grupā tev vajadzēs stiprus nervus, bet tai pat laikā tu daudz ko arī izdarīsi. Pārliecinies, ka šodien jūties ērti un komfortabli.

Svari Ir kāds, kas jau sen ir gatavs tev izpalīdzēt, tāpēc ieklausies viņa padomos! Šodien, iespējams, būs sajūta, ka viss tomēr neiet tik raiti, cik gribētos.

Skorpions Ja ir kas darāms, pārliecinies, ka tu visu dari mūzikas pavadījumā, jo tas palīdzēs darbiem ātrāk iet uz priekšu. Necenties par katru cenu vinnēt strīdā – tas nav raksturīgs gudriem cilvēkiem.

Strēlnieks Šodien vari atļauties riskēt. Ja kaut kas neizdosies – vismaz būsi mēģinājis un zināsi, kā tas ir. Tev tāpat nav ko zaudēt.

Mežāzis Ja šodien būsi neizlēmīgs, palaidīsim garām izdevīgu iespēju. Gatavojies pieņemt kādu nozīmīgu lēmumu, bet nebaidies par to ar kādu aprunāties.

Ūdensvīrs Tev šodien būtiski ir nepārcensties, pataupi spēkus kam citam. Esi uzmanīgs ar naudu, tērē to ļoti apdomīgi!

Zivis Pakavējies pagātnes atmiņās un parakņājies pa vecajām mantām, tu noteikti atradīsi ko interesantu! Pārlasi vecās sarakstes, un tu sapratīsi, cik ļoti esi izmainījies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru