26. marta dienas horoskops – sargi sevi!

Auns Daudz jaunu un patīkamu ziņu- nevarēsi vien aptvert to visu, kas notiek. Tomēr vēl aizvien tās domas kaut kur klīst.

Vērsis Nu jau vairs nav daudz palicis līdz tam, kad tiksi ar sevi skaidrībā. Domā vairāk par nākotni un to, kur vispār vēlies būt!

Dvīņi Tev nepieciešams nedaudz vairāk enerģijas- dari kaut ko, kas uzdzen prieku ne nogurumu. Sargi savu veselību!

Vēzis Padomā, ko tu varētu darīt, lai pašam paliktu priecīgāks garastāvoklis. Atraujies no pienākumiem un galvenais- nebēdz no problēmām!

Lauva Ir lietas, kuras tu nepamani un vienkārši palaid garām. Vairāk koncentrējies uz cilvēkiem, kuri tev ir tuvi, un viņu vajadzībām!

Jaunava Neļauj sev iegrimt domās par dzīvi, šobrīd nav vajadzības sevi lieki mocīt. Labāk izvēlies šobrīd dzīvot ar vieglu prātu.
Svari Dažkārt ir situācijas, kad nekas cits neatliek, kā darīt to, kas nemaz nepatīk. Rezultāts būs patīkamāks nekā process, tāpēc neatsakies
Skorpions Šodiena tev būs diezgan mierīga, tomēr prātā visu laiku sēž kas nesaprasts. Pasēdi un pārdomā savus motīvus tam, ko dari!

Strēlnieks Kāds tev šodien ar sava neapgāžamā viedokļa izteikšanu sabojās dienu, bet neļauj tam sevi ietekmēt ilgtermiņā!

Mežāzis Ja koncentrēsies tikai uz vienu lietu, atceries, ka citas var pazust. Labāk mēģini pavērties uz katru pusi pa drusciņai!

Ūdensvīrs Tev nav šobrīd iemesla uztraukumam. Visu tik ļoti neņem pie sirds un neiesaisties  domstarpībās ar draugiem!

Zivis Nekas šodien nebūs labāks par parastu dienu kopā tikai ar sevi. Vakaru pavadi vienatnē ar to, kas tev dāvā sirdsmieru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru