27. oktobra dienas horoskops – nelien tur, kur nevajag!

Uzzini, kas šodien gaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

AUNS Šī būs viena ļoti produktīva diena – pabeigsi kādu sen iesāktu projektu, ko biji visu laiku atlicis. Pats par sevi priecāsies vairāk nekā citi.

VĒRSIS Šodien tu būsi ļoti ziņkārīgs – vēlēsies ielīst kāda privātajā dzīvē, tomēr tas tevi novedīs pie lietām, ko labāk nebūtu zinājis.

DVĪŅI Šodien tu gribēsi atšķirties – garlaicīgas, ikdienišķas lietas tevi biedēs. Nav vērts šodien iespringt par sīkumiem.

VĒZIS Netielējies un dari to, kas tev ir jādara. Ir cilvēki, kuri ir gatavi tev palīdzēt, vienkārši jāsaņemas palīdzība pajautāt.

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 23. līdz 29. oktobrim

LAUVA Noteikti nedrīksti atgriezties pagātnē – tur tu tiec mānīts. Domā ar galvu, nevis sirdi, jo tā šodien gribēs darīt trakas lietas.

JAUNAVA Nepārproti apvainojumus – tie nebūs vērsti uz tevi. Gribēsi ielūkoties kāda cilvēka dzīvē, lai saprastu, vai tev tur tiešām ir vieta.

SVARI Nāks virsū dusmas par to, ka citi tev ir darījuši pāri. Sāksi kalt atriebības plānus, bet laicīgi saku – tie neizdosies.

SKORPIONS Liksies, ka nelaimes un neveiksmes tev sekos ik uz soļa. Ja saņemsi sevi rokās, šī diena tevi kārtīgi norūdīs.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2017. gada oktobrim

STRĒLNIEKS Pārdomā to, kā izturies pret citiem cilvēkiem. Ir vērts ieguldīt lielākās lietās, jo ilgtermiņā tas atmaksāsies.

MEŽĀZIS Pārdomā savu dzīvi un to, kur tu šobrīd tajā esi. Ja saproti, ka stāvi uz vietas, pieņem šodien piedāvātos izaicinājumus.

ŪDENSVĪRS Pārtrauc sevi sodīt par lietām, kurās neesi vainīgs. Saproti, ka neesi varējis ietekmēt situāciju, tādēļ nomierinies un uzelpo!

ZIVIS Visu šodien nevarēsi paspēt, tādēļ saplāno visu pa konkrētām daļām. Turies pie plāna, un dienas iznākums būs necerēti labs.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru