Mīlestības horoskops no 23. līdz 29. oktobrim

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

Auns

Šī būs viena no tām nedēļām, kad tu spēsi nedaudz pafantazēt un pavadīt laiku domājot par agrāk piedzīvoto romantiku vai mīlestību, kas sagaida tevi nākotnē. Tomēr, ja vēlies iegūt labāko no esošajām attiecībām, būtu lietderīgāk padomāt par to, kā uzlabot tās, nevis cerēt uz notikumiem, kas var arī nenotikt.

Vērsis

Pirms izdari kaut ko strauji, padomā divas reizes. Tu būsi pārliecināts par saviem nolūkiem, tomēr, labāk vismaz vienu dienu nogaidi, pirms pieņem gala lēmumu. Pastāv iespēja, ka savu iecerēto tu neesi redzējis pareizajā gaismā. Laiks atklās visas kārtis.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2017. gada oktobrim

Dvīņi

Dažkārt spiediens ir tik liels, ka to nevar izturēt. Korķim beidzot ir jālido ārā. Iespējams, ka neko daudz lietas labā tu nevarēsi darīt, tikai pieņemt to, kas notiek, apzinoties, ka attiecībās iestājies haosa posms. Drīz vien viss izskatīsies labāk, nekā iepriekš bijis.

Vēzis

Parādīsies vēlme izzināt sevi labāk. Ja no tā cieš tavas esošās attiecības, tad neuzskati, ka tu pie visa esi vainojams. Uztver to kā iespēju izrunāties un labāk izprast mīļoto cilvēku. Pirmo soli spert var būt grūti, bet tas ir to vērts.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru