28. jūnija mīlestības horoskops

Vēzis Tev šķitīs, ka kāds ar tevi spēlējas, tomēr nekādi nevarēsi to pierādīt. Planētu izvietojums iedrošinās tevi meklēt atbildes uz jautājumiem, tu visādi centīsies konfrontēt mīļoto cilvēku, izprašņājot visu par notiekošo. Neesi pārlieku uzmācīgs, jo izrādīsies, ka tu pats vienkārši jūties nedrošs par sevi.

Lauva Planētu izvietojums atsegs dažas attiecību šķautnes, kā arī liks jums abiem visai spēcīgi izjust to, cik atšķirīgi jūs esat. Šis spriedzes un konfliktu pilnais periods novedīs pie attiecību krīzes. Iespējams, ka jau ilgi esi gaidījis šādu iznākumu.

Lasi arī: Vasaras horoskops – karjera un mīlestība

Jaunava Planētu izvietojums tev un mīļotajam cilvēkam palīdzēs izprast to, ko viens pret otru patiesi jūtat. Tas nenotiks pats no sevis, jums būs jāveido dialogs, lai uzzinātu to, ko vēlaties. Ja abi esat gatavi veltīt laiku un patiesi vēlaties par to runāt, būsiet spējīgi atrisināt dažādas problēmas.

Svari Parasti tu visās situācijas spēj skaidri definēt savu viedokli, tomēr, ne šodien. Ja dodies uz randiņu, runā vispārināti, tādējādi tu šķitīsi fascinējošs. Iespējams, ka iebrauksi arī jūtu lauciņā, tomēr pagaidām nebūtu prātīgi par tām runāt, vēl ne.

Skorpions Planetārā enerģija radīs dalītas jūtas. No vienas puses, tev ir gana garš saraksts, kādēļ tev vajadzētu pārstāt pīties ar kādu konkrētu cilvēku, bet no otras puses, tevi pievelk šīs skaistās acis, melodiskā balss un maģiskā humora izjūta.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (27. jūnijs – 3. jūlijs)

Strēlnieks Parasti tev nesagādā problēmas lēmumu pieņemšana ar mīlestību saistītos jautājumos, it īpaši jautājumos, kas skar tavu un kādas citas personas saderību. Tomēr, šodienas enerģija liks tev iesaistīties pilnīgi nepiemērotās attiecībās. Tai nebūt nav jābūt katastrofai, tu gūsi svarīgu mācību.

Mežāzis Planētu izvietojums iedrošinās tevi mest pie malas visus loģiskās pretrunas un doties uz randiņu ar kādu īpašu cilvēku. Tu domā, ka šie iemesli noteikti nav īstie, ka ticēt, turklāt, tu ļoti vēlēsies atrasties sava sirdsāķīša sabiedrībā. Pārstāj aizbildināties un dari, kas jādara!

Ūdensvīrs Planētu izvietojums radīs apjukumu attiecībās. Tevi pārsteigs vairāki pielūdzēji. Abi viņi tev patīk vienlīdzīgi, bet problēma slēpjas tajā, ka katram no viņiem piemīt daudz labu īpašību, kas viņus padara vienlīdz labus. Lēmumu būs ļoti grūti pieņemt.

Lasi arī: Nedēļas horoskops no 27. jūnija līdz 3. jūlijam

Zivis Tu pilnībā apzinies, ka tevī kāds ir pamatīgi “ieķēries”. Planētu izvietojums to padara acīmredzamu, ņemot vērā to, ka tev patīk būt tam, kas ir pie varas grožiem, šis tev būs īpaši patīkams brīdis. Tas nozīmē, ka tu ar šo cilvēku spēlēsies pēc sirds patikas. Šādi tu noteikti neizpelnīsies iesaistītā cilvēka uzticību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru