28. oktobra dienas horoskops – ieklausies savā sirdī!

Uzzini, kas šodien gaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Visas personiskās lietas šodien nostāsies īstajās vietās. Tavs spēks būs meklējams sadarbībā ar citiem cilvēkiem-neatdalies!

VĒRSIS Šodien nodarbosies ar slepenām lietām. Tomēr personiskās vajadzības nebūs pirmajā vietā. Iepriecinot citus, iepriecināsi sevi.

DVĪŅI Šodien tev būs iespēja notvert savu laimīgo brīdi. Nodibināsies jauni kontakti, kā arī atklāsi to, kas visu laiku ir traucējis.

VĒZIS Būs jāpielāgojas kaut kam pavisam jaunas. Visa sāls slēpsies komunikācijā – ja nerunāsi, tad nekas cits pats no sevis nenotiks.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2017. gada oktobrim

LAUVA Veiksme šodien tev sekos pakaļ visu dienu. Tas palīdzēs demonstrēt savu pašpārliecinātību. Tikai lēmumus nepieņem tagad!!

JAUNAVA Mierīgi spēsi iziet no nestandarta situācijām. Dienas beigās viss nostāsies savās sliedēs. Pierādi šodien savas spējas.

SVARI Svarīgi ir šodien nodarboties ar sportu. Tev jāpievēršas veselīgākam dzīvesveidam. Tavā prātā ir mudžeklis – ieklausies gudrākos cilvēkos.

SKORPIONS Būs vairāk darba, nekā ierasts. Un skaties, ka to visu arī pabeidz. Vakarā paņem pauzi no visa – tev nepieciešama atpūta.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 23. līdz 29. oktobrim

STRĒLNIEKS Dienas laikā saņemsi ļoti labus un gaidītus jaunumus. Kādā jomā šodien būsi labākais, tādēļ neatsakies no mazas sacensības.

MEŽĀZIS Ja ģimenes lietas līdz šim nav izdevies noskaidrot, tad šī būs tā diena. Neizdari tikai pārsteidzīgus lēmumus – ieklausies sirdī!

ŪDENSVĪRS Lieliska diena, lai atzītos jūtās-tas nepiedzīvos izgāšanos. Visa diena veltīta romantikai, piesargies, ka to arī izmanto!!

ZIVIS Varēsi sevi parādīt no tās spilgtākās puses. Tikai nepāršauj pār strīpu ar apģērbu-var sanākt sliktāk, kā būsi domājis. Izdari kaut ko citu labā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru