29. jūnija dienas horoskops – interesanta pieredze!

 

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Jaunu darbu uzsākšanu atliec uz vēlāku, šis tam nav piemērots brīdis. Sākumā prātīgāk būtu tikt galā ar nepaveiktajām lietām.

Vērsis Vēlēsies izjust kādu nelielu piedzīvojumu vai pamēģināt kaut ko jaunu – droši, tik uz priekšu, šī ir tava diena!

Dvīņi Kādam tuvam cilvēkam būs nepieciešama tava palīdzība, kuru viņš iesākumā tev baidīsies lūgt, tāpēc centies būt maksimāli pretimnākošs un saprotošs.

Vēzis Šodien tevi sagaida kāda interesanta pieredze.  Šis ir tas gadījums, kad vispirms izvēlies drēbes un tad piemeklē pasākumu, kur tās izrādīt.

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 26. jūnijs līdz 2. jūlijam

Lauva Tev ir iespēja izvēlēties starp darbu un izpriecām. Šodien iespējami abi varianti. Atrodoties sanāksmē tu ne minūti netiksi garlaikots, jo tev pretī sēž mīlestība, izspēlējot savas kārtis, tu nespēj neko vairāk kā pakļauties tās valdzinājumam.

Jaunava Tu esi pārlieku saspringts, tev jāatvēsinās, lai neaizbiedētu nevienu prom. Ieteicams izvēlēties mākslas galerijas vai kultūras izstādes apmeklējumu.

Svari Neļauj sevi apmānīt! Kaut arī tiem, kas centīsies, tas galīgi nesanāks. Centies būt modrs un uzmanīgs! Kārtīgi apdomājies, pirms kaut kur iesaisties!

Skorpions Domu spēkam uz tavu apkārtējo vidi ir lielāka ietekme, nekā tev šķiet. Ja turpināsi visu laiku atkārtot, ka nekas nav labi vai arī, ka labais arī kādreiz kļūst slikts, tad tā arī notiks.

Lasi vēl: 2017. gada vasaras horoskops – mīlestība un attiecības

Strēlnieks Negaidīti pagriezieni un mazas grūtības. Tās tevi pamatīgi nokaitinās, tomēr būs jāiemācās savaldīt savas dusmas.

Mežāzis Veidosies konflitējošas situācijas, lai arī ko tu darītu, būs jāpieliek lielas pūles. Ja iemācīsies sevi novērtēt, sapratīsi, kas īstenībā ir tavos spēkos.

Ūdensvīrs Ieteicams ieviest skaidrību savā darba vietā un mājās – ja kārtīga būs tava vide, tad kārtīgas būs arī tavas domas! Haosam šodien nav vietas.

Zivis Nesūti nesaprotamus mājienus – nevienam tie nebūs skaidri, tāpēc neliec citiem zīlēt kafijas biezumos, bet gan esi tiešs un pasaki to, kas tev nepatīk vai, tieši otrādi, patīk!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru