3. augusta dienas horoskops

Auns Neplāno visu nedēļu uz priekšu, bet gan ļaujies pašplūsmai. Cenšanās iekļauties grafikā, padarīs tevi nervozu un iedzīs nelielā stresā.

Vērsis Esi atvērtāks, pieņemot citu viedokļus un uzskatot tos par pareiziem. Ne vienmēr tikai tev var izrādīties taisnība, neesi tik stūrgalvīgs.

Dvīņi Gribēsies ar kādu kārtīgi izrunāties, tāpēc atrodi sev pietiekami labu šīsdienas sarunu biedru, kas ir tik pat gudrs, cik tu!

Vēzis Nogurums un stress liegs tev pilnībā atpūsties un atslēgties no ikdienas steigas. Nebaidies jautāt citu cilvēku palīdzību, padod ziņu kādam, kas pēc tevis ilgojas.

Lauva Neizvairies no pienākumiem un šodien nemelo. Pretējā gadījumā sapīsies pats savos melos, un tad situācija būs vēl sarežģītāka par jau esošo.

Jaunava  Padomā, vai, skriedams pa galvu, pa kaklu, neesi atstājis novārtā vidi, kurā ikdienā uzturies. Ja gribi gūt iedvesmu no apkārtējās vides, kop to.

Svari Necenties visiem izpatikt, šodien vari atļauties būt nedaudz egoistisks! Varbūt pienācis laiks apmeklēt ārstu un noskaidrot savu patieso veselības stāvokli?

Skorpions Kārtīgi apdomājies pirms lēmumu pieņemšanas, lai vēlāk nebūtu jāiet grūtākais ceļš! Tu spēj vairāk, nekā tev pašam šķiet, tāpēc nezaudē cīņas sparu!

Strēlnieks Motivācijas trūkums, šķitīs, ka nekam nav lielas jēgas, tāpēc arī būs liela nevēlēšanās paveikt iesākto! Šodien meklē iedvesmu strādāšanai!

Mežāzis Ilgosies pēc kāda sev ļoti tuva cilvēka, nebaidies viņam uzrakstīt un izstāstīt, kā tu pašlaik jūties. Tev svarīgi ir izkratīt sirdi un saņemt atbalstu.

Ūdensvīrs Domā, kā tu tērē naudu! Varbūt to pirkumu iegāde, kurus tu kāro, nav uz doto brīdi tik nepieciešama?

Zivis  Neesi tik naivs un neuzticies aizdomīgiem cilvēkiem. Tava intuīcija tevi šodien nenodos, tāpēc neiesaisties sarunās ar nevēlamiem cilvēkiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru