3 horoskopa zīmes, kurām šonedēļ veiksies mīlestībā (25.04-01.05)

Zivis

Būsi izvēles priekšā, kur būs iesaistīta tava otrā pusīte vai potenciālais partneris. Apdomājies kārtīgi, pirms kaut ko apsoli, jo visai iespējams, ka liksi kādam vilties! Šonedēļ ieteicams mazliet atpūsties un pat pabūt vienam, jo ilga netikšanās tikai pastiprinās jūsu mīlu. Nedēļas beigās viens pēc otra būsiet tik ļoti noilgojušies, ka ļausieties nevaldāmai kaislei un sajūtām. Pavadiet laiku kopā, runājot par savām sajūtām un pašreizējo attiecību stāvokli!

Strēlnieks

Daudziem Strēlniekiem šī nedēļa var nest jaunu attiecību statusu, taču tie, kas jau ir attiecībās, varēs vairāk laika veltīt mīlas lietām. Neaizmirstiet arī par gultas dzīvi, jo tai būs svarīga loma stresa un slodzes mazināšanai. Brīvajiem Strēlniekiem ieteicams iziet sabiedrībā, jo īpaši nedēļas nogalē, kad zvaigznes sola iespēju iepazīties ar kādu ļoti īpašu cilvēku, tāpēc – nepalaid garām iespēju!

Lasi arī: Mēneša horoskops aprīlim; uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Skorpions

Jutīsies apkrauts ar darbiem, taču tas nekādā gadījumā nemazinās tavu seksuālo tieksmi, tieši otrādāk – tas ir labs veids kā atbrīvoties no spriedzes un mazliet relaksēties. Nebaidies no jaunu lietu izmēģināšanas, vēl jo mazāk, ja nesen esi uzsācis attiecības, taču esi mazliet piesardzīgs, neuzbāžoties ar saviem jautājumiem, jo pretējā gadījumā partneris jutīsies nospiests un kontrolēts. Iespējams, ka satiksi sev līdzīgi domājošo, ar ko varēsi apspriest visneiedomājamākās lietas. Tik uz priekšu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru