3 indikatori, kas norāda: Tu esi sena dvēsele!

1.Tu izjūti nepieciešamību izolēties un atdalīties no sabiedrības.

Ikvienai vecai dvēselei piemīt nepieciešamība laiku pa laikam pamest sabiedrību, cilvēkus, pienākumus, lai pavadītu laiku izolētībā. Dzīve reizēm var būt „pārāk daudz” un citu cilvēku enerģijas var būt nogurdinošas. Pavadot laiku vienatnē dabā, sēžot uz parka krēsla vai guļot istabā vienatnē, „seno dvēseļu” iemiesotāji spēj atgūt savus spēkus.

Ļoti ekstraverti cilvēki var uzskatīt šādu nepieciešamību par kaut ko negatīvu, bet tas ir mazsvarīgi. Ja tev ir nepieciešams laiks vienatnē, tev patiešām nav nevienam par to jāsniedz paskaidrojumi vai attaisnojumi. Pavadi laiku ar sevi, lai smeltos spēkus un atbrīvotos no toksiskas enerģijas.

2.Tev ir nepieciešamība augt un attīstīties.

Vairāk par laimi un komfortu senām dvēselēm ir nepieciešams izplesties un augt – garīgi! Senas dvēseles izaugsmi vērtē daudz augstāk par visu, ko pasaule sniedz, tādēļ tās ir gatavs iet cauri sāpēm, depresiju, pārdzīvojumiem, tikai lai atklātu savas robežas un spējas.

Senas dvēseles ir gatavas pieņemt riskus un doties piedzīvojumos, kurus citi ne vienmēr uzskata par labu izvēli. Dzīvot droši – tas nav senas dvēseles garā. Komforta zona un miers ir seno dvēseļu biedi! Senas dvēseles vēlas, lai viņu laikam beidzoties, nebūtu jāpiedzīvo nožēla par nepaveikto.

3.Tu esi intuitīvs un ziņkārīgs.

Kopš agras jaunības jaunām dvēselēm novērojama spēja labi „nolasīt” cilvēkus. Tikai novērojot cilvēkus no malas, senas dvēseles var patikt daudz ko par personu. To var pat salīdzināt ar garīgo programmu, kas ļauj lejupielādēt otra cilvēka rakstura iezīmes, emocionālo briedumu un citus personu ietekmējošos faktorus. Un ņemot vērā to, ka dzīves laikā mēs iepazīstam tūkstošus jaunu cilvēku, neeksistē tāds personas arhitips, ar kuru senas dvēseles savas dzīves laikā nesaskaras. Varbūt vienīgi paši ar savu arhitipu tie nespēj saskarties.

Iespējams, ka daži cilvēku šīs spējas uzskata par biedējošām, bet senām dvēselēm tās attīstās pavisam dabiski.

Turklāt tās lieliski noder, lai saprastu, cik patiesi vai nepatiesi ir personas nolūki dažādos jautājumos.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru