3. janvārī dzimušie – kādi viņi ir?!

 

Street portrait

Zodiaka zīme šajā datumā dzimušajiem piešķir gribasspēku, prasmi nepamest iesākto pusdarītu un vienmēr, lai cik tas arī nebūtu grūti, neatlaidīgi doties uz finišu. Pārējā pasaule mēdz apstāties, kad viņi nodarbojas ar to, kas viņiem patīk.

 

Lasi vēl: Mežāži mīlestībā; mīlestību uztver kā biznesu

 

Šiem cilvēkiem vienmēr ir ļoti daudz neparastu ideju, kuras viņi cenšas īstenot arī realitātē. Tas gan noved pie tā, ka viņiem ir ļoti virspusējas zināšanas diezgan daudzās darbības jomās un priekšmetos. Respektīvi, kamēr šie cilvēki aizraujas ar kaut ko vienu, viņi apgūst arī vienu darbības jomu, pēc tam otru, trešo un tā tālāk līdz bezgalībai, tāpēc šaura loka speciālisti no šiem cilvēkiem laikam nesanāks.

Tad, kad viņi atrod savu aizraušanos, viņi ir kā apsēsti, zaudējot interesi par visām pārējām dzīves sfērām. Viņi ir gatavi ne ēst, ne gulēt, lai tikai nodarbotos ar to, kas viņiem patīk. Tāda apsēstība var arī kaitēt, jo fakts ir tāds, ka šiem cilvēkiem ne tikai nepatīk, bet viņi arī neprot zaudēt.

3. janvārī dzimušos bieži vien piemeklē alerģija un dažādas ādas slimības. Kopumā šie cilvēki pievēršas savai veselībai, saprotot to, ka bez tās viņi nevarēs darīt to, kas viņiem patīk.

Šie Mežāži ir praktiski, viņiem ir ļoti liela dzīves pieredze, turklāt bieži vien arī ļoti interesanta. Viņiem patīk iesaistīties arī filozofiskās sarunās. Reizēm viņu stūrgalvība un tiekšanās uzspiest visiem savu gribu padara viņus par visnotaļ nepatīkamiem apkārtējiem cilvēkiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru