3 ļoti laimīgas zodiaka zīmes, kurām šonedēļ uzsmaidīs veiksme

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

AUNS

Šonedēļ situācija mīlas lietās manāmi uzlabosies. Ja iepriekš partnerim par kaut ko svarīgu esi klusējis, tad tagad to beidzot izlemsi pateikt. Jaunajiem pāriem tā var būt atzīšanās mīlestībā, citi plānos romantisku bildinājumu.

Šonedēļ labi padosies komunikācija, tāpēc pat sliktas ziņas spēsi pasniegt tā, lai tās nemaz neizklausītos tik traki. Šķitīs, ka šajā periodā saprotaties teju no pusvārda. Labs laiks, kad ceļot un piepildīt kvēlākos sapņus un fantāzijas.

VĒRSIS

Tiem Vēršiem, kas nesen ir izšķīrušies, šis ir bijis visai smags periods, tomēr šonedēļ situācija uzlabosies un paliks gaišāka. Sarunas ar draugiem tevi spēs iepriecināt, kā arī liks saprast, kā rīkoties turpmāk. Šī ir pozitīva nedēļa, kad pievērsties sev un savai izaugsmei.

Ja esi attiecībās, tad šonedēļ uzlabosies seksuālā saderība, iespējams, ka izmēģināsiet kaut ko jaunu un nebijušu. Veltiet vienu vakaru kārtīgām sarunām, kopīgi pagatavojiet vakariņas un vienkārši izbaudiet viens otra kompāniju!

SVARI

Starp tevi un tavu partneri uzlabosies komunikācija, kā arī attiecības kopumā. Šis ir piemērots laiks, kad pavadīt maksimāli daudz laika kopā.

Daži sāks domāt par kopdzīves uzsākšanu, citi – par to, kā šīs attiecības padarīt formālas un oficiālas. Ilgākās attiecībās esošajiem šis ir piemērots brīdis, kad nopietni apsvērt domu par ģimenes pieaugumu.

Ja esi brīvs, tad šis ir labs laiks, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem, apmeklējot sevi interesējošus pasākumus kopā ar draugiem. Iespējams, ka kādam pret tevi ir stipras jūtas, tikai tu izliecies, ka to nepamani.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru