4 ļoti komunikablas un runīgas zodiaka zīmes – muld vienā muldēšanā

Šīm zodiaka zīmēm divreiz viens jautājums nav jāpārprasa.. un vārdi no mutes arī nav jāmēģina izdabūt!

DVĪŅI

Šo Gaisa stihijas zīmi pārvalda Merkurs. Viņi nevar nerunāt. Runāšana Dvīņiem ir tas pats, kas elpošana, tādēļ viņu vēlme uzturēt sarunu var turpināties ar visdažādāko tēmu maiņu. Dvīņi var runāt teju par jebko un iesaistīties pat tādās sarunās, kur neko īsti nezina vai nesaprot.

AUNS

Šeit bez filtriem. Impulsīvie un ugunīgie Auni varbūt nav paši daiļrunīgākie, taču brīdī, kad viņiem ir kaut kas sakāms, ziniet – to noteikti dzirdēs visi! Auni var pārbļaut ikvienu, turklāt turpinās tik ilgi, kamēr būs pateikuši savu sakāmo līdz galam. Kāds viņiem nepiekrīt? Tad lai saturās ilgām un garām debatēm.

STRĒLNIEKS

Patiesi, entuziastiski un pieturas pie pamatdomas – Strēlnieki ar lielāko prieku runās kaut stundām (un viņiem ir par ko runāt, turklāt simtiem dažādu tēmu).

No Strēlniekiem sanāk lieliski skolotāji, taču viņus laiku pa laikam nepieciešams apstādināt, citādi viņi turpinās runāt stundām; viņiem ļoti viegli sanāk runāt, ja ir kāds, kas skatās un uzmanīgi klausās. Labākais veids, kā apklusināt Strēlnieku, ir iedot tam jaunu grāmatu vai iemācīt viņiem ko tādu, ko viņi nekad iepriekš nav zinājuši.

ZIVIS

Tā ir viena no visemocionālākām zīmēm, kas vēlas, lai ikviens spētu nolasīt to, kas atrodas citam sirdī, nemaz neizmantojot vārdus. Diemžēl mēs neesam dzimuši emfātiski, tādēļ mums nepieciešams izmantot runu, lai saprastu cits citu.

Zivīm ir daudz jūtu. Ja jūs ļausiet tiem atvērties, viņi jums daudz ko pastāstīs, un ļaus arī jums.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru