3 šīs nedēļas veiksminieki mīlestībā – vai tava zodiaka zīme ir starp tiem?

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

Un kā ir ar tevi, vai arī tevi šonedēļ pavadīs veiksme mīlas lietās? Uzzini, izlasot šo horoskopu!

VĒRSIS

Ja pēdējā laikā attiecības nav bijušas pārāk spožas, tad tagad situācija solās manāmi uzlaboties. Mazi, taču tai pat laikā būtiski strīdi ir kalpojuši par šķērsli laimīgām attiecībām. Labās ziņas ir tādas, ka beidzot šī melnā attiecību fāze beigsies un jūs beidzot varēsiet nodoties kvēlāko sapņu piepildīšanai.

Ja esi brīvs, tad nododies tādām nodarbēm, kas paplašinātu tavu zināšanu loku!

Arī karjeras sfērā šī solās būt veiksmīga nedēļa. Lieki darba pienākumiem uz taviem pleciem netiks uzgrūsti, tomēr tev jāatceras, ka, ja vēlies būt patiesi veiksmīgs, ir jādara pat tas, ko nevēlies.

VĒZIS

Meklētais atbalsts un rūpes beidzot tiks izpaustas arī no partnera puses. Šajā periodā tev vairāk par visu būs nepieciešams viņa padoms un mīlestība, ko ar prieku viņš tev arī spēs sniegt.

Ja esi brīvs, tad šajā nedēļas nogalē nevajadzētu palaist garām iespēju iepazīties ar cilvēkiem. Iespējams, ka kāds no tavu draugu loka pret tevi izjūt simpātijas! Atver acis!

Neskatoties uz to, ka iespējamas finansiālas problēmas, tu veiksmīgi ar visu spēsi tikt galā un pat uz sarežģītām situācijām skatīsies ar vēsu prātu.

JAUNAVA

Finansiālais stāvoklis solās manāmi uzlaboties – tu vai partneris tiksiet pie papildus ienākumiem. Dažas Jaunavas apsvērs domu par darba vietas maiņu, lai turpmāk saņemtu lielāku algu.

Attiecībās būsi gatavs vairāk laika veltīt mīļotajam cilvēkam un tikt skaidrībā ar visu, kas notiek viņa galvā. Mēģināsi viņu visādos veidos izanalizēt. Ja būsi neatlaidīgs, tad tas izdosies!

Brīvajām Jaunavām šis ir piemērots laiks, lai nodotos nebijušajam un nezināmajam. Varbūt apsvērsi domu par atvaļinājumu un izlemsi doties kādā tālākā braucienā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru