Mīlestības horoskops no 23. līdz 29. aprīlim – viss atgriezīsies ierastajās sliedēs!

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Beidzot viss atgriezīsies ierastajās sliedēs, un mīlas dzīve sāks pamazām uzlaboties. Tomēr, neskatoties uz to, būs pāris lēmumi, kuri būs jāpieņem attiecībās ar mīļoto cilvēku. Galvenais būt patiesam pašam pret sevi, lai tu varētu būt patiess pret otru.

VĒRSIS Būsi apņēmies mainīt skatījumu uz attiecībām. Iespējams, ka pēdējā laikā tās nav bijušas tik spožas, cik gribētos. It kā mazi, tomēr būtiski konflikti ir spējuši bojāt tās bojāt. Šajā periodā būsiet teju nešķirami. Aiz slēgtām durvīm nodosieties kvēlākajām fantāzijām.

DVĪŅI Ja esi brīvs, tad panākumu atslēga ceļā uz otrās pusītes meklējumiem būs tava vēlme socializēties un aktīvi iesaistīties dažādos pasākumos, tāpēc ne par kādu cenu nelaid garām iespēju pavadīt savu brīvo laiku ārpus mājām. Iespējams, ka kāds no tavu draugu loka kļūs par tavu partneri attiecībās.

VĒZIS Šonedēļ iedvesmu smelsies no mīļotā cilvēka, ko viņš ar prieku arī sniegs. Caur partneri vari iepazīt jaunus un veiksmīgus cilvēkus. Mīļotais cilvēks būs gatavs tev palīdzēt un atbalstīt tevi it visā – sniedz viņam to pašu!

LAUVA Atklājot partnerim savas vājības un emocionālo dabu, kļūsi ar viņu tuvāks un turpmāk par dažādām problēmām runāsi daudz brīvāk. Šis ir tas laiks, kad pievērst pastiprinātu uzmanību attiecībām, tomēr neļauj tam negatīvi ietekmēt karjeru!

JAUNAVA Finansiālais stāvoklis solās uzlaboties. Iespējams, ka tu vai tavs partneris tiks pie papildus ienākumiem vai mainīs darba vietu. Šis ir labs laiks, kad ar partneri nodoties filozofiskām sarunām un izanalizēt viņa psiholoģisko dabu.

SVARI Būsi gatavs dažādiem uzlabojumiem un pat pārbaudījumiem attiecībās. Šķitīs, ka nekas nav spējīgs jūs šķirt. Dažādi pagātnes pūliņi beidzot solās atmaksāties. Mīlestības nudien būs daudz!

SKORPIONS Ja esi brīvs, tad neliecies pārsteigts, ka attiecības tavā un kāda kolēģa starpā sāk “vārīties”. Iespējams, ka savas jūtas iepriekš esi mēģinājis noslāpēt ar ideju par to, cik nereālistiski tas būtu. Šajā periodā visas kārtis tiks izliktas uz galda.

STRĒLNIEKS Attiecības uzlabosies un tu beidzot jutīsies atvieglots. Šajā nedēļā tomēr mēģini savaldīt savas emocijas, it īpaši negatīvās. Būs labāk, ja izvairīsies no amerikāņu kalniņiem savā privātajā dzīvē.

MEŽĀZIS Tev nevajadzētu dalīties ar informāciju, kas saistīta ar tavu privāto dzīvi tiem, kuriem ar to nav nekāda sakara. Ja esi brīvs, tad nākamās divas nedēļas ir visai piemērots laiks, kad iepazīties ar jauniem un interesantiem cilvēkiem.

ŪDENSVĪRS Tuvojoties nedēļas nogalei, attiecības ar partneri solās drastiski uzlaboties. Vairs nebūs nekādu noslēpumu, kā arī šaubas par kopīgu nākotni pamazām sāks izgaist. Tiksi skaidrībā ne tikai ar savu nostāju, bet arī partnera.

ZIVIS Veiksmīga nedēļa no visiem aspektiem, pat mīlestībā un finansēs! Ja iepriekš ir bijusi sajūta, ka ar partneri dzīvojat teju uz dažādām planētām, tad beidzot jūs būsiet uz viena viļņa un domāsiet līdzīgi par dažādiem jautājumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru