3 Zodiaka zīmes, kurām vajag visvairāk miega

Šīs zodiaka zīmes, iespējams, ka atceltu svarīgu plānus, lai tik pagulētu ilgāk. Daudz nosaka arī šo zodiaka zīmju labsajūta, tomēr šīs zodiaka zīmes parasti visvairāk mīl gulēt. 

VĒRSIS

Labprāt gulētu visu dienu. Vērši ir slinki radījumi, ja vien viņi nav aizņemti ar uzkodu notiesāšanu uz ērtā dīvāna, tad viņi uz tā arī guļ. Vērsis mīl visu dienu pavadīt horizontāli, iepirkties internetā, lasīt grāmatas un klausīties iemīļotās dziesmas. Vai viņu kāds par to spēj vainot? Nebūt nē. Šīs zīmes pārstāvja dzīve atgādina nebeidzamu atvaļinājumu Palmbīčā.

LAUVA

Miega karalis. Lauvai lauvas miegs. Šīs zīmes pārstāvis velta daudz laika miegam, turklāt viņam taču nepieciešams “skaistuma” miegs. Kā gan citādi viņš spētu izskatīties tik pievilcīgs?! Lai arī Lauva ir ekstraverta personība, viņš iekārto savā mājā vientuļu atpūtas stūrīti tikai un vienīgi sev, jo sevis palutināšana viņam ir īsta svētība.

ZIVIS

Ja laimīgas, tad pietiek ar četrām stundām, bet ja depresīvas, tad gulšņās visas 15 stundas. Zivīm piemīt pārcilvēciska spēja iztikt vien ar minimālu gulēto stundu skaitu, kad tās ir laimīgas. Viņas spēj uzsūkt apkārtējo cilvēku sniegto enerģiju un pozitīvismu. Ja Zivīm neklājas tik labi, kā gribētos, viņas pazudīs siltajās segās, atkāpsies uz drošu vietu – savu privāto sapņotavu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru