Šīs zodiaka zīmes mīlestībai atdodas ar visu savu sirdi un dvēseli

Vai arī tu esi šo zodiaka zīmju topā?

AUNS

Auni ir cilvēki ar “ugunīgu” sirdi. Viņi ir ļoti sirsnīgi un pilnībā atdodas mīlestībai. Tad, kad viņi ir iemīlējušies, viņi necenšas slēpt savas jūtas un klusi ciest, bet rīkojas tūlītēji un ar lielu enerģiju. Aplidošanas mākslā ir ļoti grūti kādu pielīdzināt Aunam jo viņš ir ļoti romantisks, vienmēr izrāda patiesas rūpes un maigumu, bet pats galvenais – aiz visiem viņa vārdiem slēpjas spēks un apņēmība, tāpēc tādam cilvēkam ir ļoti grūti pretoties.

LAUVA

Lauvai nav ne jausmas, kas ir mīlestība, līdz nesajūt to pati uz savas ādas. Mīlestība ir visa viņu dzīve, bez tās nav iespējama tālāka Lauvu eksistence, jo Lauvas jau no dabas ir ļoti mīļas un pret katru jaunu romānu viņas attiecas arvien patiesāk un nopietnāk (kā pret pirmo un pēdējo savā dzīvē), tāpēc viņas diezgan agri var iestūrēt laulību ostā, taču tās noteikti var nebūt viņu pirmās un pēdējās kāzas.

ZIVIS

Zivis mīlestībā peld pa straumi, tas attiecas ne tikai uz sievietēm, bet arī uz vīriešiem. Zivis diez vai pašas spers pirmo soli, dodot priekšroku slepenībā sapņot par šo mīlestību un uzticēties liktenim, ka gan jau tas savedīs viņas kopā ar viņu īsto un vienīgo.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru