3 zodiaka zīmju sievietes, kuras skūpstās vislabāk

Vai esi kādreiz brīnījies, kura no zodiaka zīmju daiļā dzimuma pārstāvēm skūpstās vislabāk?

Protams, katras sievietes skūpstīšanās stils ir pilnīgi dažāds, tomēr šo trīs zodiaka zīmju sievietes skūpstās patiešām labi, neatkarīgi no tā, cik atšķirīgi viņas skūpstās.

Vai arī tu esi šo zodiaka zīmju TOP 3?

 

VĒRSIS

Šīs sievietes erogēnā vieta ir mute un kakls – tieši tur viņai patīk tikt skūpstītai. Turklāt, šīm sievietēm mēdz būt milzīga seksuālā apetīte, tāpēc skūpstīšanās viņai sagādā milzīgu baudu. Viņa ar skūpstu spēj savaldzināt vīrieti, turklāt viņas skūpstīšanās stils tik tiešām ir neatkārtojams. Lēni, maigi un ilgi skūpsti, kas nāk no pašiem sirds dziļumiem. Patīk glāstīt un tikt glāstītai. Viņas skūpsti ir kaislīgi un spēcīgi, taču tai pat laikā arī maigi. Spēj pielāgoties partnera garastāvoklim un skūpstīties tā, kā viņam patiktu vislabāk. Viņas skūpsts liek aizmirst par visām raizēm un nedienām!

Lasi arī: 3 zodiaka zīmes, kuru sievietes ir siržu lauzējas

STRĒLNIEKS

Ar skūpstu viņa nevēlas izrādīt savu iekāri un baudu, bet gan jūtas un mīlestību. Nereti viņas skūpsts var būt kā spogulis viņas noskaņojumam. Ja tas ir izpaužas kā neliela buča, tad nav brīnums, ka viņu kaut kas neapmierina. Taču ilgi un kaislīgi skūpsti pauž apbrīnu, pateicību, atzinību no pašiem sirds dziļumiem. Parasti skūpstās maigi, bet, spēj piedot arī zināmu devu kaisles.

Lasi vēl: Šo 3 zodiaka zīmju sievietes visvairāk pieķeras savam partnerim

LAUVA

Viņa ir liela romantiķe, tāpēc dievina skūpstīt un tikt skūpstītai. Viņa uzskata, ka no skūpsta ir jāsaņem bauda, tāpēc skūpstās tikai ar savu mīļoto vīrieti. Kaislīgu un erotisku skūpstu meistare, kura, atšķirībā no Jaunavas, nekautrējas to darīt publiski. Lauvas ir ugunīgas, kaislīgas un mežonīgas, un caur skūpstu viņa spēj parādīt savu dažādo dabu- to, kā no mīlīga kaķēna kļūst par nevaldāmu lauveni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru