3 Zodiaka zīmes, kurām 2018. gada beigās draud šķiršanās

No astroloģiskā viedokļa, šis gads ir pārmaiņu gads, kurā liels uzsvars tiks likts uz personīgo izaugsmi un spēju pieņemt lēmumus, mainīt sevi.

Arī attiecību jomā notiks pārmaiņas – vieniem tās būs ļoti pozitīvas, citiem ne tik ļoti. Bet tas nekādā veidā nemainīs to, ko tu šogad spēsi paveikt! Tici vai nē, bet arī šķiršanās spēs tev dot jaunu izpratni un labu mācību.

Šajā rakstā Astrologi ir apkopojuši informāciju par tām Zodiaka zīmēm, kurām iespējams nāksies piedzīvot šķiršanos(bet tas nenozīmē neveiksmi attiecību jomā!)

Svari

No emocionālās perspektīvas, 2018. gads svariem ir ļoti saspringts.  Tavas emocijas un jūtas lēkās kā amerikāņu kalniņos- te augšā, te lejā, kas novedīs līdz smagu lēmumu pieņemšanai: vai nu nāksies spert lielu soli uz priekšu vai arī jābeidz attiecības ar pašreizējo partneri. Neatkarīgi no tavas izvēles, vēlāk redzēsi, ka viss notika uz labu.

Strēlnieks

Arī strēlniekiem jaunais gads laulību jomā nebūs tas veiksmīgākais. Saturnam valdot pār strēlnieka attiecībām, mīlestībai un pat laulībai var tik uzlikti nopietni pārbaudījumi. Ja esi nopietnās, stiprās attiecībās, zvaigžņu stāvoklis neizraisīs obligāti šķiršanos, bet pilnīgi noteikti radīs strīda situācijas starp tevi un partneri. Ja pievērsīsi notiekošajam un notikušajam uzmanību, spēsi daudz no tā paņemt un mācīties!

Mežāzis

Vai nu attiecības iegūs oficiālu statusu vai arī būs smaga šķiršanās, jo cik ilgi tas viss var vilkties, vai ne? Saturns pārbaudīs attiecību stiprumu un iedrošinās tevi būt patiesam un atklāt, ko tu vēlies no attiecībām, ko tu vēlies saņemt no sava partnera, ko partneris vēlas no tevis un ko tu pats esi spējīgs dot attiecībām.  Šajā gadā būs jāmācās veidot tiltu starp dvēseli un pienākumiem, pacietību un saprātu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru