Šova “Ekstrasensu cīņas” dalībnieku privātās dzīves – kas ar viņiem notiek tagad?

Ekstrasensu cīņas ir viens no populārākajiem televīzijas projektiem. Skatītāji gaida jaunās sezonas ar nepacietību, taču viņi neaizmirst par vecajiem dalībniekiem. Šova dalībnieku zvaigžņu dzīve vienmēr ir interesanta.

Ir daudz vārdu, kas pastāvīgi tiek pārrunāti: Aleksandrs Šeps, Džūlija Vanga, Viktorija Ridosa un daudzi citi. Šie cilvēki pārvērta savus vārdus pseidonīmos un zīmolos. Daži no bijušajiem dalībniekiem nonāca ēnā, un daži joprojām ir redzami. Pēc triumfiem šo cilvēku dzīve ir būtiski mainījusies.

Aleksandrs Šeps

Tāpat kā vairums bijušo dalībnieku, visatpazīstamākais projekta cilvēks, Aleksandrs Šeps, pavada daudz laika darbā, kas saistīts ar palīdzības sniegšanu cilvēkiem. 14. sezona bija viņa uzvara, viņa laimīgā biļete uz tautas ezoterika pasauli. Kopš tā laika viņš ir visu turpmāko sezonu viesis, regulāri pazib šeit un tur, katru sezonu un pirms tām. 18. Sezonā viņam bija students, ar kuru, visticamāk, sākās romāns. Tā bija simpātiska blondīne, kas viņu pavadīja uz kastingiem. Precīzāk viņš pavadīja viņu, saucot sevi par viņas protežē. Diemžēl mēs tā arī neredzējām viņu sezonas dalībnieku vidū.

Daļēji Aleksandrs kļuva par visvairāk aprunāto projekta dalībnieku, dēļ romāna ar Merilinu Kerro. Tas bija patiesss skandāls, kad visi cilvēki uzzināja, ka starp Mariju un Sašu kaut kas ir. Viņi šķita ļoti laimīgs pāris, bet galu galā ekstrasensi izšķīrās. Es atceros, ka paša sava karjeras sākumā Aleksandru bieži redzēja blakus tagad mirušajai Ilonai Novoselovai, kas traģiski gāja bojā, izkrītot no Maskavas dzīvokļa loga. Žurnālisti un šova fani uzskatīja, ka starp Kerro, Ilonu un Aleksandru bija mīlas trijstūris.

Ar šo blondīni romāns, visticamāk, neturpinājās, jo fotogrāfijas sociālajos tīklos pārtrauca parādīties. Tagad Šeps turpina praktizēt ezotērismu, māca to citiem un raksta grāmatas.

Merilina Kerro

Ir pamatoti turpināt stāstu par šova “Ekstrasensu cīņas” zvaigznēm, pieminot šo sievieti, kas ir ļoti noslēpumaina savā dabā. Marija nāk no Igaunijas, bet ieradās Krievijā īpaši šim mistiskajam projektam. Ar Šepsu viņi plānoja kāzas un pat dzemdēt bērnu, taču viņa pati nekomentēja šos izteikumus.

Izrādījās pretēji, jo viņi izšķīrās ar Sašu. Par meitenes zvaigžņu ezotēriskajām lietām pagaidām nekas nav dzirdams, tomēr 2018. gada sākumā kļuva skaidrs, ka igauņu sieviete ir stāvoklī no kāda Marka, kas nāk no Skandināvijas. Meitenei viss ir kārtībā, viņa ir laimīga un bez jebkādas negatīvitātes. Tomēr tas tā vienmēr ir bijis un noteikti būs.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru