3 Zodiaka zīmes, kurām ir svarīgs partnera ārējais izskats

Izskats bieži vien var būt maldinošs, taču šīs zodiaka zīmes domā pavisam citādāk. Sākumā pats pirmais, kas piesaista, ir izskats, nevis personība. Un tā nu ir sanācis, ka izskats arī turpmāk viņiem spēlē lielu lomu. 

SVARI

Svari paši par sevi parasti ir visai pievilcīgi, tāpēc, bieži vien sev izvēlas blakus redzēt kādu, kurš arī ir izskatīgs. Kaut arī nenoliedzami liela loma ir cilvēka personībai, viņš vienkārši vēlas satikties ar kādu, kurš liekas pievilcīgs vairākumam cilvēku. Nevis, lai pierādītu apkārtējiem, ka spēj tikt pie gardākā kumosiņa, bet gan lai vienkārši būtu prieks uz šo cilvēku skatīties. Svariem ir nepārspējams šarms, ar kura palīdzību viņi var dabūt visu, ko grib.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuras potenciālos partnerus nevērtē pēc izskata

MEŽĀZIS

Šis cilvēks ir mērķtiecīgs. Zina, ko grib. Un parasti tiecas pēc ideāla – arī attiecībās! Meklē kādu, kas atbilstu viņa standartiem, jo ar nepievilcīgu cilvēku Mežāži parasti nespēj satikties. Tā, protams, ir gaumes lieta – kas kuram skaitās pievilcīgs cilvēks! Tomēr Mežāzis ir bezgala izvēlīgs. Svarīgs ir ne tikai izskats, bet arī raksturs. Teiksim tā, ka viņš meklē ideālu cilvēku!

VĒRSIS

Sākumā Vērsis šķiet pieticīgs, bet, ko līdz dabūjis kaut nedaudz pievilcīgu partneri (vai pievilcīgāku kā cerēts), pēc šķiršanās nespēj atgriezties vecajās sliedēs. Viņš ar katru partneri tiecas pēc kaut kā pievilcīgāka un acīm tīkamāka. Kaut gan Vērsim mīlestība iet caur vēderu, viņš mīl arī ar acīm. Vēršiem patīk viss greznais un skaistais!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru