3 Zodiaka zīmes, kurām ir vislielākās izredzes iemantot ekstrasensa spējas

Vai arī tev piemīt pārdabiskas spējas?

SKORPIONS

Lielākā daļa ir pakļauti Skorpionu pārdabiskajām spējām. Šīs zīmes pārstāvji patiešām ir pārsteidzoši attīstīti intuīcijā un iekšējā izjūtā. Viņi ļoti labi izjūt citu emocijas. Lielākajai daļai Skorpionu ir arī gaišredzības dāvana. Viņi bieži sapņo pravietiskus sapņus. Viņi arī pilnīgi prognozē turpmākās cilvēku darbības. Turklāt ar savu izskatu no Skorpiona nenoslēpsies. Ja viņi tevi pamanīja, tad par tevi zina vairāk, nekā tu domā. Viņi ļoti prasmīgi spēj manipulēt ar cilvēkiem.  Jūs pat nepamanīsit, kā Skorpions iekļūst jūsu galvās. Jā, un tur dzīvo! Tas viss skaidrojams ar faktu, ka Plutons ir šīs zīmes pārstāvju planēta. Un tas, starp citu, simbolizē iznīcināšanu un atmodu. Šie cilvēki zina, kā neapzināti aizsargāt sevi un savus radiniekus no negatīvas ietekmes.

ŪDENSVĪRS

Viņu talantu nosaka Urāna ietekme. Šīs planētas dēļ Ūdensvīrs pastāvīgi izmanto visu noslēpumaino un mistisko.  Ļoti bieži, pateicoties viņu talantiem, Ūdensvīri kļūst par revolucionāriem un pionieriem. Un viņu atklājumi un darbi ietekmē visas cilvēces attīstību. Kas attiecas uz pārdabiskajām spējām – šie cilvēki tās neizrāda, bet gan daudzu pareģojumus patur pie sevis. Varbūt tāpēc neviens viņam netic?

VĒZIS

Vēžiem ir ļoti labas pareģošanas spējas. Viņi vienmēr sapņo pravietiskus un ļoti simboliskus sapņus. Lai tie tiktu piepildīti, Vēzis vienkārši raksta tos no rīta uz papīra.
Viņi vienmēr aizsargā sevi un savus mīļotos no negatīvām ietekmēm. Viņu bruņas ir ļoti spēcīgas.

Arī vēži ir ļoti attīstīta intuīcija. Viņi vienmēr izjūt citu sliktos nodomus. Arī Vēzi var izvairīties no nepatikšanām. Viņi arī vienmēr jūt, kad viņu tuvinieki ir apdraudēti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru