3 Zodiaka zīmes, kuru dzīves var kardināli izmainīties 2018. gada nogalē

2018. gads nav galā, un pa šo laiku ļoti daudz lietas var mainīties!

SKORPIONS

Daudziem Skorpioniem šī gada nogale nesīs interesantus iespaidus. Ļoti mainīsies uzskats vairākos jautājumos, iespējams, ka kļūsi daudz atvērtāks un daudzus aizspriedumus liksi pie malas.

Brīvajiem Skorpioniem labs laiks, kad iepazīties ar jauniem cilvēkiem un meklēt potenciālo partneri. Citi Skorpioni, kuri jau ir attiecībās, var sagaidīt kāzas vai ģimenes pieaugumu.

DVĪŅI

Sev nemanot, kļūsi par vairāku cilvēku iekāres objektu. Iespējams, ka pie tā vēlēsies vainot dažādu notikumu sakritību, lai gan tas notiks planētu novietojuma ietekmē, kas tevi padarīs īpaši pievilcīgu. Labs laiks, kad veidot jaunas attiecības. Daudziem Dvīņiem var nākties saskarties ar šķiršanos.

MEŽĀZIS

Ļoti piemērots laiks darba vietas maiņa – iespējami lielāki ienākumi un patīkamāks priekšnieks. Kas attiecas uz kolēģiem – ar viņiem labāk neveidot romantiskas attiecības! Ja ļausies tam, beigās būsi tikai un vienīgi savas reputācijas zaudētājs!

Noteikti jāapsver doma par ceļošanu – došanās uz kādu eksotiskāku zemi noteikti atvērs acis un daudzas lietas liks dzīvē mainīt.

ZIVIS

Ļoti vēlēsies pamainīt savu vidi, un dažus cilvēkus no savas dzīves izsvītrot uz visiem laikiem. Šis ir labs laiks, lai pārceltos un nomainītu darba vietu. Dažas Zivis var saskarties arī ar sāpīgu šķiršanos no mīļotā cilvēka.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru