3 Zodiaka zīmes, kurām ir vislielākās izredzes kļūt par darbaholiķiem

VĒRSIS

Vērsis ir īsts darbaholiķis, turklāt zina savu cenu un par pliku paldies nekad nestrādās. Tieši tāpēc viņa naudasmakā nekad nesvilpo vējš. Turklāt viņi ne tikai prot naudu skaitīt un zina tās vērtību, bet arī tērē to ar prātu. Ja Vērsis nolems savu naudu ieguldīt, izvēlēsies pašu piemērotāko piedāvājumu; ja sadomās nopirkt jaunu apģērbu – izvēlēsies pieņemamāko gan cenas, gan kvalitātes ziņā. Kopumā ņemot, par Vērsi nav jāsatraucas – nauda viņam ir vienmēr. Bet, ja kādreiz gadās kāds tukšāks periods, tad tikai īslaicīgi.

MEŽĀZIS

Gudrie Mežāži visu mūžu gatavi iet uz savu izvirzīto mērķi, un viens no tiem – labklājība un pārticība ģimenē. Taču paradokss ir tas, ka šajā zīmē dzimušie ir visīstākie askēti. Pat ja Mežāzim naudas netrūkst, viņš sevi ierobežo un no daudz kā atsakās. Viņiem šķiet, ka tērēt naudu pa labi un kreisi ir nepiedodama greznība. Tāpēc, pēc apkārtējo domām, Mežāzis dzīvo trūcīgi, kaut patiesībā viņš negrib šķiesties ar naudu. Toties viņam ir ietaupītas rezerves, un par nākotni Mežāzis nesatraucas.

JAUNAVA

Arī Jaunava rokas klēpi netur un čakli strādā visu mūžu. Tikai nelaime tā, ka šis darbs netiek atbilstīgi novērtēts un atalgots. Bieži vien viņa saņem daudz mazāk, nekā būtu pelnījusi, un šo netaisnību ļoti pārdzīvo. Jāteic, arī prasības Jaunavai ir gana pieticīgas. Viņa var iztikt ar pašu nepieciešamāko, taču ir lietas, kad nauda taupīta netiek, un tās ir: nekustamais īpašums, izglītība, veselība… Jaunavas ir aprēķina cilvēki un prot novērtēt katru nopelnīto centu. Taču, neraugoties uz to, kaut ko iekrāt šīs zīmes pārstāvjiem reti izdodas, jo ikdienas dzīvē vienmēr uzrodas kāds steidzami aizdrīvējams caurums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru