Neatkarīgākās zodiaka zīmju sievietes – kurā vietā ierindojies tu?

Iespējams, tieši tu esi pirmajā vietā?

  1. Mežāzis

Viņa vienmēr visu kontrolē un bieži ir ļoti ieturēta. Pat, ja tādas meitenes iekšā rodas emociju vētra, ārēji viņa centīsies neko neizrādīt. Meitene-Mežāzis sapņo par īstu vīrieti un nebaidās iemīlēties.

Pārlieku liela piesardzība bieži vien noved pie nepareizas izredzētā izvēles un ciešanām šajā sakarā. Vīrietis nesagaidīs no viņas ātras un kaislīgas atzīšanās, viņam nāksies apbruņoties ar pacietību un ļoti pacensties, lai izkausētu piesardzības un ieturētības ledaino sienu. Tomēr par viņas uzticību viņš var nešaubīties.

  1. Ūdensvīrs

Viņa var būt lielisks draugs vīriešiem, jo sākotnēji reti, kad saskata viņos potenciālos izredzētos. Šīs dāmas ir ļoti emocionālas un uzbudinātas, bet ātri nomierinās.

Viņas baidās no spēcīgām kaislēm, tāpēc, ja vīrietis sāks viņai rīkot greizsirdības scēnas, tad, visticamāk, panāks tikai vienu rezultātu – viņa sabīsies un aizies. Pastāvīgums ūdensvīriem nemaz nav raksturīga īpašība.

  1. Zivis

Viņa ir ārkārtīgi jūtīga un ievainojama radība. Tāda meitene spēj sev izdomāt milzumdaudz problēmas, tāpēc no sava vīrieša viņa pieprasīs pastāvīgu apstiprinājumu viņa jūtām pret viņu. Ja tas nenotiks, tad viņa nokaitinās gan sevi, gan partneri ar savām šaubām un pārdzīvojumiem šajā ziņā.

Bet pat, ja izredzētais dažas reizes dienā savas jūtas apstiprinās, tad ar laiku viņa pie tā pieradīs un sāks prasīt kaut ko vairāk.

  1. Auns

Viņa ir uzstājīga, egoistiska un neatkarīga. Meitenei-Aunam patīk valdīt pār vīriešiem, un redzēt, ka viņu dievina. Lai iegūtu tiesības būt blakus,vīrietim nāksies izpildīt visas viņas daudzās kaprīzes. Un strīdēties ar viņu ir bezjēdzīgi – vienalga panāks savu, laižot lietā jebkurus līdzekļus, tai skaitā asaras, nīdēšanu un histērijas.

Bet, pat izpildot visas viņas vēlēšanās, nedrīkst rēķināties ar uzticību no viņas puses, jo vienmēr var parādīties kāds jauns apbrīnotājs, kurš būs gatavs bez ierunām izpildīt visas kaprīzās lēdijas iegribas.

  1. Vērsis

Ar viņi vīrietim ir vērts sagatavoties grūtai dzīvei, kas būs pilna ar dramatiskām scēnām, kliegšanām un histērijām ar trauku plēšanu. Neceriet viņu pārstrīdēt vai izlūgties piedošanu. Vispareizākā pieeja – samierināties, atzīt, ka viņai ir taisnība, un pagaidīt, līdz kaislību vulkāns nedaudz nomierināsies.

  1. Dvīņi

Viņai ir tieksme uz nepastāvību, un var bieži mainīt partnerus. Dvīņi bez sirdsapziņas pārmetumiem var flirtēt ar mīļotā draugiem, un viņai patīk brīvība. Viņu var noturēt, tikai pieņemot viņas spēles noteikumus. Un vēl viņa visdrīzāk izvēlēsies veiksmīgu karjeru,nekā mājsaimnieces karjeru.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru